Losantos: "Merkel ha permès que humiliïn al Tribunal Suprem"

"Com pot dir Rajoy que l'actuació del govern espanyol amb Puigdemont ha estat modèlica, si la ministra alemanya ens ha escopit i ridiculitzat?", es pregunta el periodista
Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos | Youtube

El periodista Federico Jiménez Losantos no s'atura en les seves crítiques contra Alemanya, la seva justícia i, fins i tot, contra la cancellera alemanya: "Merkel s'ha carregat la legalitat Europea permetent l'entrada de dos milions de refugiats i destrossant Europa, inclòs el seu país. Ha deixat que humiliïn al Tribunal Suprem. Els delictes els qualifica el tribunal espanyol", ha dit durant el seu programa 'Es la mañana de Federico'. "Els ximples diuen que no hi ha hagut violència suficient com per derrocar a l'Estat. Clar, si no, estarien parlant ara amb els colpistes", ha sentenciat.


 

A més, Losantos s'ha referit a les darreres declaracions del president espanyol, Mariano Rajoy, qui va dir que l'actuació del seu executiu sobre Carles Puigdemont ha estat "modèlica": "Com pot dir això Rajoy si la ministra alemanya ens ha escopit i ridiculitzat?", s'ha preguntat contundent. 

 
Comentaris
Karlus
Fora feixistes i merdes com aquest
fideli
el suprem s'ho ha buscat, gilipolles
remigio III
Aquest personatge és l'exemple viu de l'esperit de frustració que els angoixa i els fa insuportables inclòs per a ells mateixos. La misèria moral d'aquest individu se li veu als ulls. Calma, no tots poden ser i sentir-se catalans i tu no dónes la talla. El dia que, la màfia governant, no necessite escampar merda, tu hi aniràs al femer, com tants altres maliciosos i mediocres.
Luna Barceló
Si el comportament de España fos exemplar en podríem parlar. Menyspreen els catalans que volem comandar a casa seva i els tracten de terroristes, de sediciosos... Vostè Sr. Losantos que insulta a tort i a dret vostè és el colpista junt amb les forces violentes de seguretat i Europa ni és cega, no és sorda i tampoc ha quedat muda. Hs Europa comencen s veure quin tipus de carronyaires hi ha que tiren porqueria com, quan i aquí els convé en el moment que els convé.
Vicenç Ramoneda
Losantos, que Espanya s'humilia tota sola. La Merkel no permet res car als països democràtics hi ha separació de poders, no com a les dictadures! Si la Merkel fes com els del 155, que li diuen a un jutge que ha de fer, els jutges la fotrien a presó!
Miki
Fora escoria feixista criminal, fas molta pudor losantos, ferum feixista, podrit..
Don't avoid the problem or it will be too late
Spain represents a big danger for democracy in Europe.
Pitxolí
"Merkel ha permès que humiliïn al Tribunal Suprem" No; la justícia alemanya ha permès que Europa i la resta del món vegin com és Losantos, és a dir, com és la gent que governa ara Espanya. I una de les coses que han permès palesar sobre Losantos és que aquest creu que els jutges alemanys -com els espanyols dels més alts nivells judicials- obeeixen els polítics (per això la recriminació que fa a Merkel). Total, Losantos s'ha autoretratat per als estrangers que no el coneixien.
Vinga va, més !
Que no s´acabi el culebrot, que deixa anar toda la rabia i acabi treient escuma per la boca!.
me mondo
Este sr es un jeta, habla para un público determinado para ganar audiencia, pero el fondo de lo que trata, si hay un espacio común europeo , tiene que serlo con todas las consecuencias, euroorden, extradición y que un tribunal juzgue,no un tribunal de un país ajeno, porque si es así, adiós la confianza entre países comunitarios, que nada tiene que ver extraditar con condena, sujeta a juicio justo en país de origen
Xurriaca Pallaresa
Aquest criminal atiador d'odis, parla de persones en els termes en què ho fa, perquè sap que la gent civilitzada a la qual insulta i denigra, no és com ell, perquè estan, intel·lectual, culturalment i sentimentalment, molt per sobre d'ell i això els individus amorals i dolents com ho és aquest, no ho suporten i els fa ser cada vegada, més agressius, violents i barroers... amb franquesa, no entenc com algú es pot enterrar en vida, en un femer on tan sols hi ha cucs.
Català a Mallorca
Em fa molta gràcia tots aquells que es posen les mans al cap dient que si s,han carregat la confiança entre països, que si els delictes els dicta el país d,origen i l,altre ha de confiar en el que li diu el jutge del primer país,.... Xo mem, qui no entén que el delicte xl qual el cerca espanya simplement no ha existit!!!??? Obriu els ulls, heu mentit a tota la justícia europea amb un relat delirant i x no dir que perseguiu idees us neguen les extradicions, xo ja admetran ja que sou uns dictadors
Meconoces
Losantos: un buen representante del supramacismo español frustado, que en Catalunya, hasta un parvulario le podía enmendar la palabra. Insoportable para un maño como tú, Fede. Te lo dice un alumno que tuvo un buen profe. Pero en Alemania saben perfectamente lo que son las redes del odio. Ignorantes manipulafos. Nos estáis dejando como unos palurdos faltones. Y me parece que les estás causando un serio problema a estos alemanes ( que tienen su mala leche )
Dani
El suprem no necessita que l'humiliï ningu, ja s?ho fa ell sol.
sibila
No hem de parlar tant d'aquest individu, li fem propaganda. No paga la pena escoltar-lo. Es una mala persona carregada d'odi i rencúnia. Aquests individus han d'ignorar-se.
...
¿Pero todavía no lo han echado?
POST DATA
Sr., que vostè no entengui com funcionen les euroordres no vol dir que hagi d'inventar històries. Cadascú que assumeixi els seus errors. Perquè ataca Merkel si a Alemanya existeix una VERITABLE separació de poders? No ho sabia? Parli de la modèlica justícia alemanya, que ha rebutjat de plànol l'extradició pel delicte de rebel·lió. (recordi que ha d'existir violència física extrema i tumultuària, no violència contra béns). La secessió no violenta no és delicte. Adéu.

envia el comentari