Losantos: "Hi ha molta gent a Espanya que s’està jugant la vida per no ser separatista"

El periodista opina que “Rajoy ha aplicat el 0,155 perquè no ha aplicat res”
Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos | Youtube

El periodista Federico Jiménez Losantos ha opinat en declaracions al ‘Programa de Ana Rosa’ que a Catalunya “s’ha d’aplicar la llei, perquè fa 30 anys que no s’aplica”, i ha fet referència a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució: “Rajoy ha aplicat el 0,155 perquè no ha aplicat res”. En aquest sentit, ha afegit: “No ha dissolt cap partit i continua subvencionant els mitjans separatistes”, i s’ha preguntat: “Com pots convocar eleccions quan hi ha els mateixos que hi havia quan el cop d’Estat?”

Preguntat per Ana Rosa Quintana si en el passat va ser independentista, Losantos s’ha mostrat ofès: “Vaig sortir de Catalunya en ambulància per no ser independentista. No em fa gràcia que em diguis això, perquè hi ha molta gent a Espanya que s’està jugant la vida per no ser separatista”. Losantos també ha vaticinat que a Catalunya hi haurà eleccions entre l’abril i el maig.

Comentaris
Triangle
com es pot ser tan retorsat ... ????
Emprenyat
I un be negre!!!
POST DATA
També hi ha gent que s'ha jugat la vida per ésser independentista. Aplicar la Llei? Que s'apliquin els convenis internacionals ratificats per espanta. Per exemple, l’article primer del Pacte Internacional pels Drets Civils i Polítics i del Pacte Internacional pels Drets Econòmics, Socials i Culturals, tots dos ratificats per Espanya, preveuen el dret d’autodeterminació com un dret que no es pot derogar en cap cas i, això és molt rellevant, és un dret que prima sobre altres drets.
Vlad
A Espanya i al món hi ha molta gent que es juga la vida per arribar a final de mes. O que el toro d'una malaltia com una amiga amb càncer de colon i sense estar coberta laboralment i que mantenim entre els col·legues. Això és el que veritablement importa i no la merda de la política, les banderes i les fronteres. Finalment ens separa els qui les passem magres i els que viuen al seu nuvol com aquest impresentable.
Vosaltres sou els feixistes, de poder ens liquidarieu
és la seva manera de dir-nos nazis, però sense que es noti tant, mentrestant ... gent que és insultada i agredida per dur llaços grocs o parlar en català, perdigonades a casa seva per una estelada o un llaç groc, amenaces de mort a catalans ... i la justícia espanyola tant ample, només actua en favor dels interessos franquistes
LUIS
Precisamente el que se ha jugado la vida por enfrentarse al nucleo del estado catolico-fascista ha sido él mismo. Para nosotros desea la dictadura del miedo y el silencio de la constitución, pero para sus medios de comunicación bien que ha luchado por quitarse de encima el hacha del odio constitucional, y lo suyo le ha costado, por lo menos en salud. Bien saben en la unidad de oncología del ruber de madrid cual es el resultado de aplicar "la ley" en Jimenez Losantos.
Fran bcn
Aquest paio es un creti. Així creu què ens seduiran a garrotades??
catala emprenyat
Per això la policia espanyola va fer el que va fer i els trets de balins són a les finestres que són i a la gent que és per no dir els videos amenaçadors que circulen per internet en contra dels Catalanistes. Em sembla que aquest xicot no està massa bé del cap o simplement és una mala persona a fons.
Què fort l'Ana Rosa!!!
Hi ha que ser cruel amb el pobre Fedeguico...Maoista si, independentista... mai dela vida!!! Abans moro i del ISIS!!! No sé com el borinot aquest no ha anat ja al jutjat per a denunciar-la per delicte d'odi!!! Mal cabaç deu portar damunt el visionari libegal. Deixar Terol per a que et tracten així a la capital del Reyno. I tot per que ha mostrat els wasaps de Puigdemont. FEDEGUICO NO HI HA DRET!!! Ves i demana una medalleta i una pensió!! EjpanÑa desagradecida, no sabe reconocer a sus héroes!!!!
Guaita
Prou de bufa-flautes de bisbes espanyols, com aquest individu.
I tant!
Igual que hi ha gent que s'ha de partir la cara per poder parlar castellà a Catalunya.
Ruc
Hahahaahha
Ayla
Te lo diré en español para que lo entiendas: A CASCARLA IMBÉCIL!!
sheldon
Como una puta cabra.
xup
ja surt el monstruo de las galletas, el dia que es mossegui la llenga morira enverinat
Andreuenc_Dani
Tranquils!! Estic segur que sera cridat a declarar per delictes d' odi. Que la justicia espanyola es imparcial home!!
Fart de fachas
Aquest paio el que li sap greu es que no estem al segle passat perque el seus haurían fet un fotiment de morts catalans.
Te molta rao
Par aixó hem adustrinat als nostres fils i als nostres univarsitaris, par que acosen als no indapandantista, dons, pro aixó si, am molta aducasió, dons, para aixó els em abuirragat cumpatamén, fins i tot
Clau3785
Aquest especiment no serveix ni per cremar !! Aquest és un fatxa perillós, perquè te un altaveu per escopir, vomitar unes idees que ni el Caudillo en les seves millors èpoques . Com es pot ser tant malparit ? Mingu pot parar-li els peus a aquest energúmen ?
ciutada del mon
efectivament vlad no patrias ni banderas ni fronteras, per primera vegada un indepre diu algo raonable, i amb lo que estic d'acord ara nomes cal que te n'vagis carrer per carrer a explicar aco als 2 millions d'adoctrinats un 47 per cent del cens que va votar,fer una nova frontera a veure si ho entenen, patrias banderas i fronteras no, justicia social, sanidad i educacio per la clase obrera si proletaris del mon unio-vos i de pas ho expliques tambe als marxistes nazionalistes de la cup.
John Smith
Té raó. Conec molta gent de Ceuta, Sòria, Burgos, Huelva i Bollullos del Condado, que fan autèntics esforços per no ser separatistes, jugant-se la vida a cada cantonada.
me mondo
Este sr, con el que no comulgo para nada , se llevó tras un secuestro un tiro en la rodilla, y lo dejaron atado a un árbol, tuvo suerte de sobrevivir, los autores , unos patriotas catalanes, terra lliure, su delito, disentir. Pónganse en su lugar y luego tras pensarlo un poco opinen
Maria
Al tal "LUIS": Em sembla vergonyós fer insinuacions que aquest senyor està malalt d'un càncer. Si és veritat, suposa una intromissió a la seva intimitat i si no ho es demostra molta crueltat. Després ens queixem fent nos les víctimes...

envia el comentari