Losantos: "Darrere del nacionalisme català només hi ha racisme"

"Tots són carlistes passats pel supremacisme alemany i que no van arribar a nazis per falta d'elegància", diu el periodista referint-se als independentistes
Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos | Europa Press

 

El periodista Federico Jiménez Losantos ha tornat a parlar de Catalunya, del nacionalisme i del nou president de la Generalitat, Quim Torra. Durant la seva editorial de les 8 del matí, Losantos ha assegurat que "el que passa amb Catalunya és la hipertròfia cancerígena de l'Estat de les autonomies", i referint-se a Torra ha dit: "A més, ara ha arribat un racista". Losantos ha aprofitat per carregar contra Jordi Pujol i fins i tot contra Josep Antoni Duran i Lleida: "Aquest és el nacionalisme de Pujol, el de Duran i Lleida, que era un nacionalista català nascut a Osca. Era un renegat. Néixer a Osca està bé. Doncs no, separatista català. A aquest partit pertanyien Enric Millo i Quim Torra. Era un partit tan acostumat a delinquir, que el primer que va fer Gallardón va ser indultar de la UDC, de la banda de Duran, de Millo i de Torra". "Darrere del nacionalisme català només hi ha racisme. Tots són carlistes passats pel supremacisme alemany i que no van arribar a nazis per falta d'elegància", ha sentenciat el periodista. 


A més, per Losantos, "l'Estat de les autonomies és impossible. Ha d'esclatar, i ja ho ha fet" i ha opinat que "l'Estat ha de recuperar les competències que mai hauria d'haver cedit a les comunitats autònomes". 

 
Comentaris
Miquel
A Espanya va arribar a ser un "jerifalte" nazi el "cuñadísimo" S. Súñer...
rublo
Tiene toda la razón
Marieta
Es veu que el "a por ellos" no era xenòfob, ni destil·lava odi i menysteniment. Era una prova de l'amor del poble espanyol pels seus germans catalans. Deu ser que som tan de poble que no els entenen.
Jan
Hem de seguir aguantant estoicament els insults d'aquest individu?
si, contra gentussa com tu
llàstima que van fallar el tret, massa avall
Ramon
El nacionalisme català és antitètic al racisme. El nacionalisme català és integrador. Aspirem a què l'immigrant s'integri. Frisem perquè ho faci. Però com molt bé ja va advertir el MHP Jordi Pujol però en realitat la frase pertany al senyor Perogrullo, a partir de determinada quantitat el sucre ja no es dissol en el cafè.
Si fos així, no se com l'anomenaríem al naciinalisme edpanyol...
Xavier
Aquest Senyor ja fa temps ha perdut el cap i el sentit comú. Tot el que va dir dels alemanys fa uns dies i ahir sobre les bombes sobre Barcelona, es desqualifica tot solet. A veure si VOX el denuncia per incitar a la violencia i xenofobia contra els ciutadans/es de Barcelona?.
pep
Tens tant, pero tant odi a Catalunya (capgross aragonès), que et reventaràs per dintre
El Serrat de les Forques
Si tan infectes som els catalans que faci campanya,a traves de la radio i el seu diari,perque ens expulsin d,Espanya i,potser llavors se li acabara aquest odi i malviure que li provoquem els nacionalistes catalans.Ens trauriem un bon pes de sobre,ells i nosaltres.
Ramon
Hem de reconèixer que adminitermos a molta gent, i alguns d'ells seran considerats ciutadans gairebé normals, com els xarnegus Rufián, Romeva, Jordi Sanchez, etcètera, però mai seran ciduadanos amb tots els drets com els catalans. La nostra raça ha de dominar per sobre de la resta del món.
Jo te l'encendré.......
En canvi al darrere teu, només es veu la cua de burro que et penja. Les orelleres i el sac de la palla s'et veuen pel davant.
Ramon
Hi ha pobles que basen o han basat sa identitat nacional en la raça (ja ho veieu, si ha servit de gaire dir-ne ètnia: ara ja fan servir "etnicista" com insult). De fet ha set més normal fer-ho, que no fer-ho. Catalunya és per tant més l'excepció que la norma. Catalunya, la nació catalana, el nacionalisme català, és l'antítesi del racisme. I sempre ha sigut així. Som probablement el poble que li posa menys requisits al foraster perquè s'integri. Només que parli català ja el sentim nostre.
joan
El suyo donde está?....porque lo Ud hace no es odio ¿verdad? ¿No tiene siciwntes espejos en su cazsa que intenta buscar imagen en otroas lugares? ...en fin...
Joan
Mira Federico, el movimiento se demuestra andando y no tanta tonteria, escupinajos y mierda maloliente. Puedes decir las sandeces que quieras, que tus mentiras quedaran en nada.
A fer punyetes
Al de la foto li pintes un bigotet negre davall del nas, i et surt Adolf Hitler. No hase falda desir nada más
Pere
Es toda una declaracion de intenciones que la COPE que pertenece a la Conferencia Episcopal española permita que un pseudo peridista proclame todas estas barbaridades que implica que las sucribe. Pues como que se trata de la Conferencia Episcopal, espero que exista un Dios que les haga pagar sus actuaciones por toda la eternidad.
aquest losantos, ja el coneixen bé a Alemania
el recorden bé, xq és aquell que els va insultar tant greument, que demanava atemptats contra les cerveceries alemanes , quan van denegar l'extradició al President Puigdemont...aquest ja li tenen la fitxa a EU...saben qui és i de quin peu calça.
De mentir no us en canesú mai
i no us fa vergonya. El que dieu es sempre paper mullat.
Karaoke
Mucha seguridad privada o publica debes llevar tu...porque algun dia igual a alguien se le va la olla...no te das cuenta de que te cagas, literalmente, y cada dia ,contra el 90 x ciento de la poblacion?...en fin, ya eres mayorcito...
Luna Barceló
Sr. Jiménez, mai he entès com va poder estudiar a Barcelona, tampoc no estic segura que acabes la carrera no sé si té la llicenciatura o grau com es diu ara, però deixà molt que desitjar aquest odi contra tot el que sigui català.Vulnera sempre el dret a l'honor, profereix injuries, es xenòfob... i acusa als catalans de racistes? Nosaltres som acollidors, pacífics, solidaris i a canvi som menystinguts per persones extremistes com vostè. Li dic de cor per una banda em fa pena i per l'altra fàstic.
rafa
I darrera del seu desig de que es bombardegi Barcelona, que hi ha ha ?
fideli
com tu, Idiota
i TU PARLES DE RACISME? a casa nostra temin apart de persones vingudes d'altres llocs de l'estat, que van venir per milorar els seu nivell de vida i els varem donar leseines per millorar el seu futur, moltes s'han inegrat i conservant les seves arrels,respecten el pais que els ha acollit, altres, en lloc de respectar-nos, ens insulten i sembren discordia on no n'hi ha,A casa nostra temin mes de 150 nacionalitats diferents que conviuen amb nosaltres, AIXÒ ES RACISME? FES-T'HO MIRAR PEL VETERINARI
Francesc
Franco, aliat de Hitler. AP, hereva de Franco. PP, hereu d'AP. Ciudadanos, substitut per la dreta del PP. Catalunya, envaïda el 1714, lleis prohibides, llengua perseguida. Catalunya, bombardejada cada 50 anys. Catalunya, insultada cada dia. Però es veu que els descendents de Companys (entregat per la Gestapo i executat), de Carrasco i Formiguera (executat) i de tants altres executats, assassinats i exiliats són els racistes i els nazis. El món a l'inrevés.
Pere kepa
No l'hi pararà els peus ningú, aquesta cosa imfame que només sap insultar i dir barbaritats. Que coi s'ammerda i s'amplena la boca d'una història que només es creu ell.
ETS ELSER MES REPUGNANT QUE HE VIST MAI¡¡
per cert parlant de "supremacisma alemany i nazisme, ET RECORDO QUE L'AMIC INTIM DEL HITLER I EL MUSSOLINI ERA EL FRANCO,i actualment el Rivera tambe va amb el braç alçat i la SOCARRIMADA, TAMBE VA LLUINT TOTA ORGULLOSA LA BANDERA FALANGISTA. el nazis van entregar al Companys perque l'afusellesin el feixistes, I ENCARA TENS EL CINISME DE DIR QUE SOM COM ELLS? PITJOR QUE ELLS SOU TOTS VOSALTRESI TU L PRIMER¡¡

envia el comentari