El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE acomiada ‘Los desayunos’ després de 26 anys d’emissió
  • CA

TVE s’ha acomiadat aquest matí de ‘Los desayunos‘ després de 26 anys en emissió. La cadena continua amb la decisió de renovar per complet la franja matinal, el que provocava l’acomiadament de María Casado i ara també de Xabier Fortes. Aquest era un dels pocs espais que els hi provocava molt bona audiència, el que sorprèn molt als teleespectadors.

El mític presentador gallec, de 54 anys, ha presidit un comiat del programa que ha estat molt emotiu. En primer lloc han emès imatges d’alguns dels millors moments de ‘Los desayunos’ durant aquestes més de dues dècades. 

 

El presentador s’ha mostrat molt emocionat, el que s’ha evidenciat en les seves declaracions: “El format i l’esperit d’aquest espai continuarà sent el mateix, amb un altre nom i un altre plató. Després de 26 anys ens acomiadem agraint que ens hàgeu permès esmorzar amb vosaltres cada matí. Això ha estat tot… Moltes gràcies a tots i totes”.

 

Fortes ha recordat els anteriors presentadors de l’espai, a qui ha reconegut la seva tasca: “Tots ells ho han fet gran, sense excepcions. Gràcies per tots aquests anys i fins sempre. Gràcies per fer una televisió pública de qualitat”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa