Caprile: “Crear el vestit de núvia de la infanta Cristina em va fer embogir”

Lorenzo Caprile ha concedit una entrevista molt sorprenent a ‘Planeta Calleja‘, un programa que ha permès als teleespectadors conèixer una mica més el dissenyador. Sempre s’ha mostrat com un home fred i distant, de mal caràcter però molt sentit de l’humor. El seu paper de jurat a ‘Maestros de la costura’ l’ha tornat a col·locar en el focus mediàtic, per la qual cosa Jesús Calleja ha volgut saber més coses d’ell.

El dissenyador va fer-se famós gràcies a la infanta Cristina, a qui deu la seva fama. Va sorprendre molt que la filla dels reis emèrits escollís un modista novell per dissenyar el vestit de la seva boda amb Iñaki Urdangarin, però així ho va fer. Ell va ser l’escollit, el que el va ajudar a fer-se un nom dins del món. 

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, el dia de la seva boda   Europa Press

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, el dia de la seva boda / Europa Press

Ha ensenyat el seu taller, l’habitació d’hotel en la que viu… I també ha parlat de la seva solteria i la família italiana. “Des que surto a televisió ningú no em fa cas. Estic solter i content d’estar-ho. Als meus germans els hi dec que m’hagin ajudat a mantenir els peus a terra. Et tornes gilipolles quan veus que crees una marca”. 

“Reconec que vaig embogir amb el vestit de núvia de la infanta Cristina. Ara sóc més prudent. A ella sempre li he donat suport, fins i tot vaig decidir no pronunciar-me sobre el cas Nóos perquè vaig considerar que li havia de tornar el favor. Li dec molt, jo i el meu taller. Si em va agrair que li fes el vestit? Hi ha moltes maneres d’agrair les coses, deixem-ho aquí. 

Lorenzo Caprile i Jesús Calleja   Cuatro

Lorenzo Caprile i Jesús Calleja / Cuatro

I sobre la reina Letícia i la presumpta mala relació que mantenen? “Alguns dissenys li he fet jo, sí. Vam rebre un encàrrec de la Casa Reial per fer un vestit de gala, tot molt cordial. Es tractava del mític vestit vermell meu que va dur a una boda reial. Si està enfadada amb mi? No ho sé, això és una llegenda negra”. 

Letícia, amb el mític vestit vermell de Caprile   Europa Press

Letícia, amb el mític vestit vermell de Caprile / Europa Press

També ha confessat com va ser el moment en el qual va sortir de l’armari davant dels seus pares: “Quan vaig fer els 18 anys, vaig comentar quina era la meva orientació sexual a casa. I vaig ser molt privilegiat, no vaig haver de donar explicacions. El meu pare s’ho va prendre molt bé i la meva mare va ser molt italiana”. 

Nou comentari