El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment de l’estrella de ‘Las tentaciones’: “M’odiava a mi mateixa i tenia depressió”
  • CA

Lola va ser una de les grans protagonistes de l’última edició de La isla de las tentaciones. Va entrar completament convençuda de la fortalesa de la seva relació amb Diego, per la qual cosa va sorprendre tant que fos ella qui l’acabés enganyant. La seva infidelitat va fer parlar molt als teleespectadors, que li haurien fet la vida impossible mentre s’emetien els programes. No ha estat fins ara, uns quants mesos després, que Lola ha confessat com de malament que ho ha passat.

La jove es troba participant a Supervivientes, un altre concurs de Telecinco en el que ho està donant tot. La prova de l’últim programa consistia en què se sincerés sobre el seu pitjor moment i ella tenia clar sobre quin parlaria: “Quan vaig anar a Las tentaciones no tenia cap mena d’autoestima. No m’estimava a mi mateixa i quan vaig ser infidel a Diego tot va empitjorar encara més. Allò va derivar en un odi continu i la gent m’arribava a dir que m’havia de suïcidar. El pitjor de tot és que així ho creia jo també”.

L’assetjament que va rebre a la xarxa aquells mesos va ser molt intens, fins al punt que va generar-li una depressió: “Vaig haver de recórrer a un professional, perquè vaig patir depressió durant molts mesos i em va costar molt sortir del forat”.

La seva infància tampoc no va ser fàcil: “Sempre vaig donar molts problemes a casa. Era rebel i anava amb males companyies. La meva mare patia una malaltia, però ni tan sols això va fer que jo canviés… Ara m’adono que sempre he necessitat les seves bones paraules. L’estimo i vull ser més tendra amb ella. Vull ser una millor filla, així que em posaré a estudiar i seré algú”, finalitzava amb llàgrimes als ulls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa