El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lola de ‘La isla de las tentaciones’, forçada a operar-se quatre vegades
  • CA

Lola va fer-se famosa gràcies a la seva participació a La isla de las tentaciones, la que va precedir la seva aventura a Supervivientes. La jove va mostrar-se natural i treballadora en tot moment, el que l’ha ajudat a crear-se una legió de fans que s’interessen per ella en tot moment. Ella ho agraeix de la millor manera que sap, amb transparència i sinceritat. I com a mostra d’això, ha volgut sincerar-se en el seu canal de Mtmad sobre un dels episodis més durs de la seva vida: les complicacions que es van derivar de l’operació de pit.

La noia tenia complex de jove, així que va decidir sotmetre’s a un augment de pit. El problema va ser que l’implant es va infectar i va començar a sagnar: “Unes setmanes després de l’operació, en fer-me les cures, vaig veure que sortia sang i pus d’un dels pits. Vaig optar per no dir res per no espantar la meva mare, però l’endemà seguia igual i vaig haver de trucar al metge. Em va operar d’urgència perquè tenia una infecció. De fet, em van haver de treure la pròtesi del pit esquerre i em van dir que hauria d’estar dos o tres mesos sense ella perquè el teixit que s’havia menjat la infecció es curés”.

La diferència entre el pit amb pròtesi i el que no tenia va generar-li encara més complexos, però tot va complicar-se encara més en la segona operació. Quan va passar el temps suficient com per tornar a col·locar-li la pròtesi, quan es va despertar de l’anestèsia van haver de tornar a obrir-li el pit perquè va tenir una hemorràgia: “D’aquesta manera vaig passar per quiròfan quatre vegades en menys de quatre mesos. El primer per posar-me la pròtesi, després per treure-me-la, un altre cop per tornar a posar-la i per últim per netejar l’hemorràgia”.

Un dels problemes va ser que part del teixit infectat no va acabar recuperant-se i encara ara se li veu aquell pit més pla que l’altre, així com la cicatriu més pronunciada. Un malson que, afortunadament, va poder deixar enrere després d’unes setmanes de patiment i d’ensurt que podrien haver acabat pitjor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa