El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lola Herrera confessa que l’avi la va maltractar quan era petita
  • CA

Lola Herrera ha estat la protagonista de l’últim programa de Lazos de sangre. TVE segueix apostant per explicar la vida i els secrets més íntims de personatges icònics de la premsa rosa espanyola. La darrera ha estat ella, la veterana actriu que aplaudia les alegries que li ha generat la televisió i el teatre amb un gran somriure. En l’entrevista també hi ha hagut temps per rememorar alguns dels episodis més durs de la seva vida, concretament de la infància que tants traumes li va generar. El més fort fa referència als maltractaments que va patir quan era petita en mans del seu avi.

La relació amb el seu avi va fer la seva vida impossible, d’igual manera que a la seva àvia: “Era un maltractador de l’època que va convertir la vida de la meva àvia en un calvari. Ella va arribar a tenir avortaments perquè aquest home li donava cops de peu a terra i se’ls provocava. A mi em va donar pallisses molt fortes i tenia molta por…”, reconeix visiblement emocionada.

Lola Herrera també va concedir una entrevista al Deluxe la setmana passada / Telecinco

A mesura que va anar creixent, va adonar-se que podia superar-ho i que podia aprendre d’aquesta experiència traumàtica per fer-se més forta. Aquests maltractaments van unir-la molt a l’àvia: “L’admiro i l’anomeno sempre perquè és el meu nord. Ella t’ensenya com t’has de sobreposar a la vida. Com que a casa de la meva àvia hi havia molts problemes, jo havia de començar a córrer moltes vegades i faltava a classe. Vaig haver de retardar els meus estudis i no vaig cursar el Batxillerat fins que vaig tenir 40 anys”.

La setmana passada va concedir una altra entrevista al Sábado Deluxe en la que va deixar clara la seva crítica cap a Isabel Díaz Ayuso i a María Teresa Campos, de qui va criticar que es mostri tan afectada per la ruptura amb un home. Lola Herrera sempre ha estat una dona de caràcter fort, una treballadora que ara revela que arrossega un trauma infantil que encara li pesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa