El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Logan de ‘Supervivientes’, amb una ferida greu a l’ull per culpa d’un dron
  • CA

Logan Sampedro va ser el preferit de bona part de l’audiència de ‘Supervivientes 2018’ des del principi. Era un dels millors concursants de l’edició, el que va ajudar-lo a arribar a la gran final. La seva enemiga Sofía Suescun va acabar enduent-se el premi, però això no va impedir que molts el consideressin a ell com el just guanyador. Des de llavors s’ha sabut poc d’ell més enllà del canvi físic que va experimentar durant els primers mesos a Madrid, i és que va engreixar 15 kg en poc temps des que va tornar de passar gana a Hondures.

Ara torna a ser notícia, per això, en patir un accident durant les vacances a Eivissa. L’exconcursant va rebre un fort cop d’un dron al cap, el que va provocar-li una important ferida a l’ull. Va haver de córrer cap a l’hospital, ja que els danys a l’ull esquerre eren seriosos. Va estar-hi ingressant un dia, tal com va mostrar a Instagram.

Logan ensenya la ferida de l'ull Instagram

Logan ensenya la ferida de l’ull / Instagram

 

Logan de 'Supervivientes', a l'hospital Instagram 2

Instagram

Ha publicat un parell de fotos de la ferida, així com de l’embanat que li van fer a posterior. Ja li han donat l’alta, però no amb bones notícies: “Bé, els resultats han estat bastant negatius. Segueixo pendent de més proves, de moment una llarga temporada de repòs. Agraeixo a tota la gent que em pregunta pel meu estat, gràcies pels vostres estats. No he tingut bones notícies, però no puc entrar en detalls. Temps de reposar i replantejar-s’ho tot. No em deixen estar molt amb el mòbil. Us deixo foto del fatídic dia”.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agradezco a toda la gente que pregunta por mi estado,gracias por vuestros mensajes. No he tenido buenas noticias pero no puedo entrar en detalles. Tiempo de reposar y replantearse todo. No me dejan estar mucho con el móvil. Os dejo foto del fatídico día. 

Una publicación compartida de Logan (@logansampedro) el

Sembla que els metges no tindrien clar si li quedaran danys permanents a l’ull com a conseqüència del cop fort. Pendent de més proves, tots els seus seguidors s’han bolcat en mostrar-li el seu suport. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa