El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’inesperat suport de Lucía Dominguín a Nacho Palau, ex de Miguel Bosé
  • CA

Si dissabte era Lola, la mare de Nacho Palau, qui donava una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ parlant de la relació del seu fill amb Miguel Bosé, aquest diumenge qui s’ha assegut a ‘Domingo Deluxe’ ha estat Lucía Dominguín, germana del cantant. I no s’ha tallat ni un pèl. Lucía ha començat assegurant que ella manté una bona relació amb Nacho per poder gaudir dels seus nebots: “Amb ell tinc una relació magnífica, vivim molt a prop. Jo tinc dos nebots per part de Miguel i dos per part de Nacho, els considero meus i de la meva família”.

Ara mateix, Miguel Bosé s’ha emportat a Mèxic els dos fills que porten els seus cognoms, mentre que els dos nens que porten els cognoms de Nacho Palau estan vivint a Espanya amb ell i la seva mare Lola. Però quan la presentadora María Patiño li pregunta si entén l’actitud de Nacho en aquests moments, Lucía és molt clara: “Estimo moltíssim a Nacho, adoro al meu germà i això no deixaré de fer-ho. El que voldrà fer Nacho és ajuntar als seus quatre fills, són fantàstics i s’ho passen d’allò més bé”.

Per a Lucía, “la tragèdia l’estem muntant els adults, ells ho passen bé on estiguin, els seus pares són els seus pares”. Fugint de la polèmica que ha sorgit entre els suports i els detractors de l’actitud de Miguel Bosé, ella assegura: “Jo no puc donar-li la culpa a un o a l’altre, aquests nens tenen una força els quatre junts que no hi haurà ningú, ni el jutge ni el suprem, que els hi tregui”.

A més, la germana del cantant insisteix en la bona relació que manté amb Nacho Palau: “Nacho és com el meu germà també, aquests nens són els meus nebots i formen part de la meva família. Miguel sempre ha volgut privacitat en totes les seves relacions, té tot el dret del món”.

D’altra banda, Lucía Dominguín ha aprofitat per recordar la seva filla Bimba, que va morir fa uns anys: “La pena més gran de la meva vida ha estat perdre a la meva filla Bimba, no és natural. Quan vaig aprendre a acceptar la mort vaig fer un clip per a superar aquest moment”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LOURDES a febrer 09, 2021 | 17:41
    LOURDES febrer 09, 2021 | 17:41
    En el momento que la madre de Nacho Palau dijo que lo que no sabía era como pagar la hipoteca porque en definitíva lo que pretenden es vivir a las espaldas de Miguel Bosé, esta todo más que claro. Señora las hipotecas se pagan trabajando, yo soy más mayor que usted y trabajo todo el día. LO ENTIENDE ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa