Fa uns dies es va saber que el rei emèrit espanyol, Joan Carles de Borbó, vol tornar a Espanya abans de Nadal. Així, l’emèrit s’estaria plantejant abandonar d’Abu Dhabi, després que marxés l’agost de l’any 2020 i no hagi tornat mai més a Espanya -tot i que sí ha rebut visites familiars, com les de les seves filles, Elena i Cristina, que estarien molt implicades a l’operació tornada del seu pare-. Però hi ha algú que està molt incòmoda amb la possible tornada de Joan Carles I: Letizia Ortiz. Segons publica ‘Informalia’, algú molt proper a Felip VI confirma al digital que la seva dona no vol que l’emèrit torni a Espanya.

Segons el mateix portal, des de Moncloa han encarregat ja a Patrimoni Nacional que se li busqui a l’emèrit una ubicació d’acord amb el rang de l’excap de l’Estat i se sondeja què pot passar si el pare de l’actual monarca espanyol apareix en públic: “Hi haurà alegries i aplaudiments per una banda, però també insults i disgustos“, asseguren les fonts consultades per ‘Informalia’. “La polarització és el pitjor, millor evitar-la”, afegeixen.

Els reis Joan Carles i Felip / Europa Press
Joan Carles i Felip / Europa Press

“La reina i el seu sogre estan més distanciats que mai, i no em refereixo a límits geogràfics, sinó emocionals. No s’agraden ni se suporten. Hi ha molt de rancor encobert entre totes dues parts”, asseguren fonts de Sarsuela. “Per això era tan difícil veure’ls coincidir en el mateix acte públic”, expliquen. “Felip ho passa malament perquè aquest enfrontament l’enganxa al mig. Estima a la seva dona, però també al seu pare”, afegeixen.

Els embolics paterns el van disgustar moltíssim, però l’afecte cap al seu pare continua viu. No és la primera vegada que la figura del rei emèrit és motiu de discussió entre el nostre rei i la seva esposa. Però són discussions d’alcova, és difícil que surtin a la llum”, assegura el digital. Finalment, la mateixa font és categòrica quan li preguntem on passarà el Nadal Joan Carles si finalment passa aquestes dates tan familiars a Espanya: “Només sé que no visitarà la Zarzuela”, sentència. “I Patrimoni ja li busca residència on quedar-se, perquè a palau no estarà”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eficiència de Leticia a octubre 11, 2021 | 13:22
    Eficiència de Leticia octubre 11, 2021 | 13:22
    Ja fa temps que vaig explicar que un tractant de terrenys de la Vall d'Aran, "amic" del rei, explicava que Leticia, llavors princesa, faria fora cunyades, els sogres I la corona del seu home. Es va complint

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa