Letícia, sense sortida familiar a l’estranger: Mallorca, l’únic destí

Els reis Felip i Letícia acabaran la gira per Espanya el 30 de juliol, moment en el qual començaran a fer-se la maleta per traslladar-se a Mallorca en les tradicionals vacances al Palau de Marivent. La crisi del coronavirus -i la institucional per culpa dels escàndols del rei Joan Carles- farà que aquests dies a les Balears siguin una mica diferents, ja que la Casa Reial vol que mantinguin un perfil discret.

Vanitatis‘ assegura, però, que està previst que mantinguin el posat davant dels fotògrafs i la recepció oficial. A més a més, voldran explotar la bona imatge de les princeses i és per això que faran sortides familiars molt més sovint que altres anys.

El Palau ja s’està preparant per a la seva arribada, tal com expliquen alguns enviats especials que han estat testimonis de les tasques de neteja i renovació que s’hi està duent a terme. Fins ara sempre era la reina Sofia qui supervisava aquesta preparació, però enguany encara no ha trepitjat l’illa. Caldrà veure si s’uneix a les vacances del fill i la jove o si opta per quedar-se a Madrid per primer cop.

Letícia, Sofia i les nenes a Mallorca  Europa Press

Letícia, Sofia i les nenes a Mallorca / Europa Press

El que han volgut deixar clar és que enguany la família reial no marxarà de vacances secretes a un destí internacional. Era costum que després dels dies a Mallorca agafessin un avió i marxessin a algun destí secret, però no volen fer-ho per la Covid-19. Això implica que la Reina es queda sense els seus dies preferits de l’any, ja que no és secret que no considera els dies a Mallorca com unes vacances. Es veu obligada a cancel·lar la sortida familiar a l’estranger, el que de ben segur que no li fa cap gràcia. 

Nou comentari