La reina Letícia repeteix un dels seus vestits de vellut més criticats

Els reis Felip i Letícia han presidit aquest migdia l’audiència anual amb el cos diplomàtic en un Palau Reial engalanat per a l’ocasió. El matrimoni reial ha saludat els ambaixadors i els diplomàtics convidats en un dels esdeveniments més formals de l’agenda oficial.

La monarca ha complert amb el protocol i ha lluït un vestit llarg. En aquesta ocasió s’ha decantat per repetir el disseny de Felipe Varela que va estrenar el dia de Reis del 2018, un vestit de vellut blau ple de detalls.

Els reis ofereixen una recepció oficial   Casa Reial

Els reis ofereixen la recepció oficial anual al cos diplomàtic / Casa Reial

Les revistes de moda van ser molt cruels amb ella quan el va dur per primer cop, ja que consideraven que barrejava massa elements: coll bebè, muscleres, botons davanters, mànigues abullonadescinturó incorporat i flors brodades al baix.

En tractar-se d’un vestit tan elaborat, ha optat per acompanyar-lo de pocs complements. Simplement ha dut unes arracades de diamants de Bulgari i l’anell de Karen Hallam que no es treu.

Els reis ofereixen una recepció reial   Casa Reial

Casa Reial

Recepció oficial dels reis   Casa Reial

Casa Reial

Pel que fa al seu look beauty, destaca el maquillatge suau i el recollit que s’ha fet: un monyo despentinat molt afavoridor.

Nou comentari