Letícia, de l’exuberància a la moda ‘low cost’

La Casa Reial ha publicat avui els nous retrats oficials dels reis i les seves filles. Tothom parla encara de la primera fotografia de la reina Letícia vestida de gala, amb corona i condecoracions. Enmig d’aquesta allau de notícies, però, la monarca ha aparegut durant unes jornades de ciberseguretat. De lluir les joies més cares dels Borbons, a presidir l’acte d’inauguració del dia internacional d’internet segur. Els fotògrafs han vist la faceta més business de Letícia, que engega una nova setmana d’actes oficials.

La reina Letícia, en unes jornades de ciberseguretat   Casa Reial

La reina Letícia, en unes jornades de ciberseguretat / Casa Reial

La reina Letícia presideix el dia de l'internet segur   Europa Press

 Europa Press

Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, la Reina ha optat per un conjunt digne d’oficina. Un look format per una brusa negra de setí i escot ‘v’ d’estrena, que ha combinat amb una faldilla antiga d’estampat príncep de Gal·les de baix asimètric, signada per Massimo Dutti. 

En aquesta ocasió ho ha acompanyat d’uns stilettos de xarol negres de Prada. I pel que fa als complements? Dues joies que li veiem molt sovint, les arracades de Gold&Roses d’or blanc i diamants i l’anell de Karen Hallam. 

La reina Letícia, en unes jornades de ciberseguretat   Europa Press

Europa Press

Dels diamants als retrats oficials, a la moda low cost amb peces repetides. Un outfit perfecte per a l’oficina amb el que intenta compensar el posat com a Reina. 

Nou comentari