El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia apareix amb un vestit molt atrevit i genera debat a la xarxa
  • CA

Letícia ho ha tornat a fer. Després de pràcticament dos anys sense ensenyar els genolls, aquest dimecres ha deixat tothom amb la boca oberta en aparèixer amb un vestit que deixava tota la cama al descobert. Ho ha fet en els premis de periodisme Francisco Cerecedo, un acte en el qual sempre acostuma a arriscar. Ningú no s’esperava, però, que escollís un vestit tan atrevit. 

Parlem d’un Armani de fa dues temporades. Negre, de coll caixa, màniga francesa i amb un volant vertical des de la cintura. El que resta sobrietat al model, però, és l’obertura lateral que ensenya part de la cuixa dreta quan camina. Una cuixa molt musculada, a més a més, que torna a evidenciar les hores de gimnàs de la monarca.

 

 

En aquesta ocasió, ha acompanyat el vestit amb un clutch de Bottega Veneta valorat en 1.400 € i unes sabates de taló de Manolo Blahnik. Pel que fa a les joies, destacaven les arracades amb brillants. Així ha aparegut en un dels seus actes preferits, en el qual de ben segur que té molt present la seva antiga feina als telenotícies. De fet, van premiar Vicente Vallés per la seva tasca al capdavant dels informatius d’Antena 3.

Premien el presentador Vicente Vallés / Casa Reial

A Instagram s’ha generat tot un debat. Molts consideren que és totalment inadequat que vesteixi d’aquesta manera, encara que n’hem vist d’altres aplaudint l’atreviment de la Reina. Caldrà veure si els hi fa cas i tornen a passar anys fins que la veiem ensenyar cuixa públicament. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa