El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tieta de Letícia, a punt d’escriure un llibre crític amb ella
  • CA

Molts diuen que la reina Letícia té l’enemic a casa. Henar Ortiz, la seva tieta paterna, és el membre més díscol de la família. Els mitjans de comunicació van embogir en veure que criticava obertament la seva neboda i, especialment, el rei Felip VI. Que no és monàrquica queda ben palès en el seu perfil de Twitter, que és ben ple de comentaris a favor de la república com “Per un any sense Borbons”. 

De Podemos i a favor del dret a decidir, són molts els aspectes ideològics que la diferencien de Letícia i la resta de la família reial. 

Henar Ortiz / Europa Press

Últimament està desapareguda, tot s’ha de dir, ja que fa molt que no publica res a la xarxa ni que la veiem públicament. Això sí, sembla que estaria reflexionant sobre una oportunitat d’or que li han posat a tocar. I és que ‘Informalia‘ assegura que diverses editorials s’haurien posat en contacte amb ella per oferir-li escriure una biografia.

Tenint en compte el caràcter de la tieta de Letícia i que sembla no tenir miraments a l’hora de criticar-la, aquest llibre podria ser una autèntica bomba. De ben segur que compartiria anècdotes que deixarien la Reina en evidència, el que el convertiria en un best seller.

Cal recordar que Henar ja ha publicat un llibre, encara que es tractés d’un amb relats infantils. Però mai no havia estat interessada en el món editorial de no ficció… Fins ara.

La reina Letícia amb camisa Europa Press

La reina Letícia / Europa Press

En cas de ser cert que més d’un editor s’ha interessat en ella, el més probable és que s’ho plantegi. El que deu fer-la enrere, segurament, és el resultat de la publicació de la biografia del cosí de Letícia (qui la deixava verda). Per què? En veure que va vendre’s moltíssim, sí, però que ha trencat tota relació amb la família i que, posteriorment, ha estat condemnat per revelar secrets dels seus clients com a advocat. 

Sigui com sigui, l’oferta està sobre la taula i Henar podria estar plantejant-s’ho. En cas d’acabar acceptant, s’atreviria a escriure obertament contra la seva neboda? Revelaria secrets sobre la vida ‘anterior’ de Letícia com a anònima? Faria alguna cosa la Casa Reial per intentar evitar-ho o, almenys, suavitzar el to? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa