El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La premsa sueca humilia Letícia per un error “imperdonable”
  • CA

Felip de Borbó i Letícia van traslladar-se fins a Suècia la setmana passada en un viatge oficial que semblava que havia causat molt bona impressió. Ara bé, la premsa sueca no va acabar amb la mateixa sensació… De fet, la revista Svensk Dam ha deixat verda la monarca espanyola per l’error de protocol que va cometre durant el sopar de gala que van organitzar en el seu honor. Es refereixen a l’incident que va tenir amb la seva bossa de mà, la que va caure de les seves mans i tot el que duia a dins va acabar escampant-se. Aquí la premsa ho va tractar com una badada, però allà a Suècia sembla que no ha agradat tant que Letícia s’ajupís a recollir les coses davant la mirada estupefacta de la reina Sílvia. El titular ho diu tot: “Pànic durant la visita d’estat. La reina Sílvia, commocionada“.

Letícia duia a dins un pintallavis i el seu telèfon mòbil, amb la qual cosa no poden criticar que hi portés alguna cosa inadequada. Ara bé, insisteixen que Letícia no s’hauria d’haver ajupit a recollir les coses encara que tingués aquest instint natural perquè ho consideren un error de protocol: “Hauria d’haver dissimulat, perquè amb la seva actitud gairebé provoca una crisi en la reina Sílvia”, arriben a etzibar.

Letícia s’ajup per recollir la bossa de mà / Telecinco

Tot el problema el veuen en què aquest detall va trencar l’harmonia d’un acte organitzat al detall: “Durant uns segons va esclatar la commoció. La reina Sílvia va deixar constància del seu enuig en dir clarament que allò no hauria d’haver passat“. Una reportera de la revista destaca que no entenen com Letícia va cometre un error així quan ha fet tantes recepcions oficials al llarg dels anys: “No hauria d’haver desviat l’atenció de la festa cap a la bossa”. Una crònica bastant exagerada però que té sentit si pensem en l’actitud quadriculada d’una bona majoria dels suecs. El que queda clar és que no tenen gaire simpatia cap a Letícia Ortiz, a qui no perdonen que es deixés portar pel gest natural d’ajupir-se a recollir la bossa que li havia caigut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montsebetri a desembre 04, 2021 | 09:50
    Montsebetri desembre 04, 2021 | 09:50
    Jo crec que no la poden veure perquè és una "plebeya" i punt. També potser pq el príncep la va triar després q els pares li obliguessin a deixar a la Eva Sanung. Encara q fos de Noruega...Qüestions de bones relacions veïnals...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa