El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Sabater: “Vaig sortir amb un Borbó durant un any”
  • CA

Alessandro Lequio deixava tothom bocabadat fa un parell de mesos quan treia a la llum una presumpta relació de Leticia Sabater amb un familiar del rei Felip VI. Aquest diumenge ‘Socialité’ ha entrevistat la cantant i li ha preguntat directament, sense imaginar-se que acabaria confessant tota la veritat.

Sense cap vergonya, Leticia acabava dient el nom: “Era Fernando Moreno de Borbó, el cosí del rei Felip que va morir en un accident de moto amb 44 anys”.  Nebot del rei Joan Carles, Fernando hauria estat parella de l’excèntrica estrella durant pràcticament un any: “Era una persona meravellosa, un gran amor meu. Va ser una relació de debò, ens vèiem cada dia i em va introduir en el seu cercle, ple de gent amb cognoms importants”.

Hauria estat durant aquesta època que Leticia Sabater hauria conegut el rei Felip i les seves germanes, les infantes Elena i Cristina: “Era habitual veure el rei Felip a les discoteques a les que anàvem. Ens vam presentar, em va fer dos petons i vam tenir una conversar absolutament normal. És encantador i li encanta passar desapercebut, que el tractis com una persona normal. No ballava malament, la veritat. I sobre les infantes, t’he de dir que Cristina és molt més divertida. Té un caràcter més semblant al meu, molt més oberta i simpàtica. Elena és més reservada, però les dues són encantadores”.

María Patiño, sorpresa amb la confessió de Leticia Sabater / Telecinco

Costa imaginar Leticia Sabater en aquest cercle, però afirma que s’ho passava d’allò més bé. El problema? Que es va cansar d’estar envoltada de gent així: “Vaig tallar jo la relació perquè m’avorria quedar sempre amb gent de cognoms tan grossos”. Una història que ha fet molta gràcia als teleespectadors, que omplien Twitter de comentaris al respecte. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa