El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Sabater: “Vaig néixer gairebé morta, molt lletja i amb defectes”
  • CA

Leticia Sabater ha començat el 2021 envoltada de polèmica. Mai no hauria pensat que llogar la casa de Madrid li generaria tants maldecaps, però així ha estat. Molts l’acusen de ser coneixedora de les intencions del llogater d’organitzar una festa multitudinària i il·legal durant la nit de Cap d’Any, cosa que ella segueix negant.

Tenint en compte aquest context, la cantant catalana ha concedit una entrevista a Lecturas en la qual reflexiona sobre la seva vida: “He superat coses molt dures… Entre elles la mort d’una mare i d’una germana i la desaparició d’un xicot”. Una fortalesa que li ve de naixement: “Vaig néixer molt lletja i amb molts defectes, això et crea una crosta molt gruixuda. És molt difícil veure’m plorar perquè sóc forta des del meu primer dia de vida. Vaig haver de superar molts problemes perquè vaig néixer gairebé morta i això va fer molt difícil tot el meu primer any de vida”.

“Vaig tenir una infància dura perquè tenia molts problemes físics. Tenia els genolls torts, era guenya i es reien de mi a l’escola”, recorda.

Als 14 anys, però, va créixer de cop: “Aquell aneguet lleig va començar a convertir-se en cigne i vaig començar a tenir èxit amb els nois. He tingut relacions amb gent del món del periodisme, de la política, del futbol i de la reialesa. A tots ells els hi agrada la discreció i la premsa no sap de cap important”. Una dona forta que ha canviat molt físicament al llarg d’aquests anys gràcies a diverses intervencions estètiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa