Leticia Sabater mostra les seqüeles de l’última operació estètica

Leticia Sabater ha reaparegut al Deluxe pocs dies després de la mort de la seva germana, que patia un infart fulminant amb 57 anys mentre dormia. Tota la família s’ha mostrat devastada davant d’aquesta tragèdia inesperada, però no per això Leticia ha volgut cancel·lar la seva agenda. La cantant s’havia compromès a una entrevista a Telecinco aquest dissabte, la que no ha suspès malgrat les circumstàncies. L’objectiu? Mostrar el resultat de la seva última operació estètica.

“Això és com el teatre, passen desgràcies que no t’esperes i fan molt de mal, però has de fer la funció amb la millor de les teves cares”, deia per justificar la seva presència a plató durant el dol. Reconeix que estan tots en xoc perquè la mort ha estat molt inesperada: “Acabava de superar un càncer de pit. No estàvem preparats ni la meva família ni jo”.

Però, com dèiem, la catalana havia acudit al Deluxe per ensenyar la seva nova cara després d’una nova operació. En els últims anys ha passat diverses vegades per quiròfan, però mai no s’havia retocat la cara: “Tenia molt de complex. Amb les operacions que m’he fet a la boca i als ulls, m’he tret deu anys. M’he eliminat algunes taques de sol de la cara, m’he emblanquit les dents, he millorat l’aspecte de les parpelles caigudes. Ara em veieu que sembla que m’han donat una pallissa, però tot estarà perfectament aviat”.

Leticia Sabater ensenya el resultat de l'última operació   Telecinco

Leticia Sabater ensenya el resultat de l’última operació / Telecinco

Leticia Sabater apareix al 'Deluxe'   Telecinco

 Telecinco

I és que la imatge de Letícia, que en un principi s’amagava sota unes ulleres de sol, era esgarrifosa. Amb la cara inflamada i plena de cicatrius, costava imaginar-se el resultat tan magnífic que ella espera: “M’agrada estar jove i avui dia tenim tècniques per aconseguir-ho. És important que els meus fans em vegin guapíssima i estupenda”. Caldrà esperar una mica per veure si, realment, aquestes operacions tenen un resultat satisfactori. 

Nou comentari