El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Sabater vacuna Pedro Sánchez i Ayuso en l’esbojarrat videoclip de la seva nova cançó
  • CA

És un clàssic de l’estiu. Leticia Sabater ha tornat a delectar els fans amb una nova cançó tan refrescant com hilarant. En aquesta ocasió, la cantant catalana ha estrenat La bananakiki, un tema molt lligat a l’actualitat que centra en la vacunació d’Astrapeneca.

Leticia Sabater vacuna Isabel Díaz Ayuso en el seu videoclip / Youtube

Sense cap mena de vergonya, Sabater apareix acompanyada de dues persones disfressades d’Isabel Díaz Ayuso i Pedro Sánchez, a les que fa veure que vacuna amb una gran injecció mentre canta: “Posa’m la injecció, bananakiki, posa-me-la pum pum i posa-me-la ai“.

El videoclip no té pèrdua, així com el vestuari i la lletra d’aquesta “doctora de l’amor”. Amb picades d’ullet a Fernando Simón o al Comandante PCR, Leticia ha donat ales als seguidors per crear mems i mofes sense parar. De fet, el seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter pocs minuts després d’estrenar la cançó.

Simpàtica, extravertida i amb ganes de passar-s’ho bé, l’artista barcelonina torna a demostrar que l’estiu no arriba fins que tothom no ha vist els seus videoclips esbojarrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa