El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia s’ha tornat a posar bòtox? La Reina apareix amb el rostre inflamat i els mitjans embogeixen
  • CA

El primer acte en solitari de la reina Letícia ha fet parlar molt. Després d’entusiasmar amb un look molt formal i elegant de Felipe Valera durant la Pasqua Militar, aquest dimecres va optar per un conjunt d’oficina molt més informal que la va fer tornar a abraçar la Zara low cost. Amb una jaqueta d’estil Napoleó antiga i uns pantalons negres de vestir, la Reina no va voler cridar gaire l’atenció. El més important eren les novetats que havien de comentar-li els directius de la fundació d’ajuda a la drogoaddicció amb els quals es va reunir. 

 

Com és habitual, les revistes de moda més prestigioses van tornar-se a fixar en el conjunt estilístic que havia escollit. Dos actes oficials, dos models molt diferents. Això sí, el que més ha cridat l’atenció no ha estat ni la roba ni les joies. En aquesta ocasió, totes les mirades han tornat a fixar-se en la cara de la monarca. I és que les veus més crítiques l’han acusat de tornar a passar per quiròfan per posar-se bòtox.

 

Letícia amb una jaqueta d'estil Napoleó
 | Europa Press

 

Letícia amb una jaqueta Napoleó
 | Casa Reial

 

Els pòmuls sí que semblen més prominents, les arrugues han acabat de desaparèixer i fa la sensació que té el rostre una mica inflamat. És això el que ha motivat a molts mitjans a afirmar, sense dubtar, que Letícia s’hauria tornat a deixar captivar pel bisturí. ‘Vanitatis’, per exemple, s’ha posat en contacte amb alguns cirurgians plàstics per veure què n’opinen. Quin és el pensament generalitzat? Que sí que sembla que s’hagi fet un subtil retoc, segurament s’hauria injectat una mica d’àcid hialurònic (que produeix un efecte lífting per estirar la pell, eliminar les arrugues i marcar els pòmuls). 

 

 

La Casa Reial, per la seva banda, segueix negant que la Reina s’hagi sotmès a cap retoc estètic. Malgrat el que puguin fer pensar les evidències, ni ella ni cap membre del gabinet de comunicació ho ha confirmat. No té res de dolent que vulgui estar més guapa i semblar més jove, però què hi ha de dolent en reconèixer-ho? Són moltes les reines europees que opten per provar diversos tractaments facials. Els avenços en estètica permeten estirar la pell sense passar per quiròfan, unes tècniques per les quals segurament s’haurà decantat la monarca. En parlarà al respecte?

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa