Letícia, reina de Carolina Herrera: més de 10.000 euros en una col·lecció de sabates

Un diari britànic repassa tots els parells de sabates de la seva marca preferida que té la dona de Felip de Borbó i apunta que pot valdre unes 10.000 lliures

Unes 10.000 lliures esterlines, és a dir 11.600 euros. Aquest seria el preu de mercat de la col·lecció de sabates de Carolina Hererra, una de les seves dissenyadores preferides, que té Letícia, la dona de Felip de Borbó. És el càlcul que en fa la periodista Sophie Harris en un article a Express, la web del Daily i el Sunday Express. La reportera fa un recull de tots els models de la dissenyadora veneçolana Carolina Hererra que s’han vist posats als peus de la reina dels espanyols, valorats entre 435 lliures i 600, i arriba a la conclusió que el total de parells deu fregar un valor de 10.000 lliures.

El model de sabates de Carolina Herrera preferit per Letícia, en tres colors

En l’article queda documentat que té especial predilecció per un model determinat, que té en diversos colors i que se li ha vist posat en diferents ocasions. I sempre es tracta de sabates amb talons d’agulla i molt alts, en part per intentar compensar l’alçada (física) del seu marit. A banda de fer un repàs exhaustiu de la col·lecció, l’article també recorda que, en general, la dona de Felip VI té una especial habilitat per combinar roba “de carrer” amb “dissenyadors cars”. I apunta que té un estil “impecable”. Que costa una picossada als contribuents de l’estat espanyol, es podria afegir.

Felip de Borbó i la seva dona, Letícia, ella calçada amb Carolina Herrera, en una imatge del setembre del 2020, quan anaven a un funeral / Europa Press
Felip de Borbó i la seva dona, Letícia, ella calçada amb Carolina Herrera, en una imatge del setembre del 2020, quan anaven a un funeral / Europa Press

Comentaris

  RAMON A 12/06/2021 5:20 pm
  I que paguen LO EPANYOLE
  Luna Barceló 12/06/2021 1:42 pm
  Aquesta histèria de monarques i polítics d'haver de vestir de diumenge cada dia, uns pers sortir a les fotos i altres per suposadament anar a fer feina em sembla de pocavergonyes per no dir coses més grosses. Aquest estupidesa de no poder dur la roba més d'un cop o que siguin models exclusius... ho considero una falta de respecte cap als ciutadans que hem de pagar imposts per que mentre ells van vestits de primeres marques, molts de nosaltres no podem acabar el mes. A tot li diuen democràcia, a tots no ens tracten igual enlloc. Uns tenen privilegis i els altres els hem de pagar. Encara hi ha persones que potser es demanen perquè volem fer fora les monarquies carques i barrudes????
   Jaume 12/06/2021 2:27 pm
   ¿ Te refieres a la plana mayor de las mujeres que están mandando en krastiluña? Juas, juas, es que no llegan ni a la suela de los zapatos de Leti.
  fat boy 11/06/2021 11:55 pm
  Doncs encara prou si les ha pagades, perque si fa com la Collares a la joieria Bagues, que es pot fer?. Si s'emporta el genere i despres no paga que es pot fer?, anar a la policia i posar una denuncia contra la reina?.
   Serafi Bandarra i Grataconys 13/06/2021 9:23 am
   Ni que les pagui, es una inmoralitaqt.

Nou comentari