El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així està sent la quarantena de la reina Letícia
  • CA

La reina Letícia ha reaparegut aquest dijous, després de quinze dies sense donar senyals de vida. La monarca va començar una quarantena bastant estricta des que va fer-se públic el contagi d’Irene Montero, amb qui la monarca havia coincidit en un acte pocs dies abans. El resultat del test va sortir negatiu, però el metge de La Zarzuela va voler ser prudent i va tancar-la a casa sense contacte amb el marit ni les filles.

El Mundo‘ explica avui com ha estat aquest confinament de Letícia. Diàriament li prenien la temperatura i vigilaven que continués sense símptomes, mentre ella es dedicava a seguir una dieta sana i fer molt d’esport: “Ha fet exercicis amb peses i màquines que tenen a les golfes”. 

Letícia, amb vambes / Europa Press

Amb el rei Felip i les nenes es mantenia en contacte via Skype, encara que estaven dins del mateix Palau. Automàticament van cancel·lar-li tota l’agenda, la que ara sembla que reprèn encara que sigui telemàticament. Dijous la vam veure fent una videoconferència amb el president de Mercadona, mentre que divendres va tornar a aparèixer en les fotografies oficials de la Casa Reial.

Els reis fan teletreball durant la quarantena / Casa Reial

“La Reina ha continuat fent la feina de despatx, ha mantingut reunions per videoconferència amb el seu equip, ha reorganitzat l’agenda i ha atès correus i trucades”, expliquen. Però també ha tingut temps d’entretenir-se, amb molt de cinema i encara més llibres. Una quarantena de la qual de ben segur que més endavant van filtrant-se més detalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa