El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia Ortiz, prepotent i creguda: “Situació de vergonya aliena”

Letícia Ortiz s’ha guanyat molt mala fama al llarg d’aquests anys. La premsa destaca la seva prepotència en diverses ocasions, una actitud altiva que alguns relacionen amb l’estatus que ha aconseguit des que es casés amb Felip VI. Els cronistes que els segueixen en els actes oficials acostumen a alabar la seva manera d’estar, però entre ells destaca una Pilar Eyre sense por a dir el que realment pensa. Ho ha demostrat en un parell de tuits, els que ha escrit en resposta a persones anònimes que volien més tafaneries al respecte. I dit i fet, ja que la catalana els ha delectat amb un parell de missatges que evidencien com se li han apujat els fums a la monarca.

Una dona li preguntava si és cert que Letícia dedica moltíssim més temps i recursos en el seu aspecte que la ciutadania espanyola: “Tan profunda i intel·lectual, però li dedica més temps que una actriu o una model. Ara bé, després espera que no ens fixem en això”, denuncia una seguidora de Pilar Eyre. Ella, per la seva banda, intentava defensar Letícia a la seva manera: “Això que no vol que ens fixem ho diuen aquells que l’envolten en creure que així l’afalaguen. A mi m’han dit que li agrada agradar… Estem en el segle de la imatge. Polítics i artistes ho saben i ella és la dona més fotografiada”.

I d’aquí, a criticar que els monarques espanyols només s’envoltin de persones que els hi tiren floretes: “Ni ella ni Felip estan molt al dia sobre el que opinen d’ella. Pensa que està envoltada de gent que li repeteix tot el dia com de meravellosa que és. I no només ella, sinó els polítics i artistes. Jo he vist peloteo de morir-te de vergonya aliena”.

Una obsessió per la bellesa de Letícia que la deixa en evidència, ja que alguns ho relacionen amb prepotència i egocentrisme. Tampoc no ajuda que es parli tant de les operacions de cirurgia estètica que s’hauria realitzat per retocar-se el nas o els pòmuls i per eliminar unes arrugues que no vol que apareguin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa