Filtren les pel·lícules preferides de Letícia, una llista ben curiosa

S’està parlant molt de la feina dels reis Felip i Letícia durant el confinament, així com de les activitats de les seves filles en aquestes setmanes a casa. Fa uns dies va publicar-se un controvertit reportatge a ‘El País’ en el qual s’alabava la seva tasca i es comentava com s’entretenen. Un dels aspectes que va cridar més l’atenció va ser que assegurés que cada nit veuen una pel·lícula en família. ‘El Español‘ ha fet un recopilatori de les pel·lícules preferides de la Reina, basant-se en les recomanacions que ha fet en públic. El resultat? Una llista ben curiosa.

Afirmen que el Rei sempre intenta que vegin un film de misteri, mentre que les nenes són aficionades a les sagues de Marvel i Star Wars. Letícia, en canvi, intentaria sempre que optessin per una cinta “de culte”. L’última pel·lícula que van veure al cine? ‘1917‘ de Sam Mendes, que explica la història de dos joves soldats durant la Primera Guerra Mundial. Però poc abans havien sentit Letícia recomanant ‘Parásitos‘, ja que l’havia sorprès gratament.

La reina Letícia, en una reunió per videotrucada   Casa Reial

La reina Letícia, en una reunió per videotrucada / Casa Reial

I d’aquí, a algunes pel·lícules d’animació japoneses amb tocs surrealistes com ‘El viaje de chihiro‘. L’han enxampat parlant molt bé de les pel·lícules de Rodrigo Cortés com ‘Blackwood‘ o de totes les de Scorsese i Woody Allen. Una de les seves preferides? ‘El lobo de Wall Street‘. 

Recorden que en un discurs va pronunciar part del diàleg de ‘La vida d’Adéle‘, curiosa elecció de la Reina. També l’han sentit parlar meravelles de ‘Ocho apellidos vascos‘ o el drama de ‘Diamond flash‘ de Carlos Vermut. Una llista amb títols ben diferents i temàtiques diverses, els gustos d’una Reina a qui molts titllen de cinèfila

 

Nou comentari