El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pedro Sánchez li copia el dermatòleg a la reina Letícia
  • CA

Són molts els qui han intentat aconseguir la llista completa de tractaments que es realitza la reina Letícia. La consideren com una de les monarques més elegants d’Europa, però a més a més, crida molt l’atenció que sempre aparegui sense cap arruga ni marca d’expressió. Experts cirurgians plàstics han assegurat en més d’una ocasió que sembla innegable que la monarca s’ha realitzat més d’una intervenció. Botox, lífting i d’altres tractaments de bellesa per aconseguir una pell jove i perfecta.

Letícia amb cueta Europa Press

 Europa Press

 

Com s’ho fa per no tenir imperfeccions? ‘Informalia‘ i ‘Semana‘ afirmen avui en exclusiva que és gràcies a la feina d’un prestigiós dermatòleg, qui té la seva pròpia clínica en el centre de Madrid. Pedro Jaén es traslladaria fins a La Zarzuela, per això, per fer-li allà les sessions i impedir que les càmeres la captin.

El doctor ha negat ser ell qui tracta la monarca, una negativa comprensible tenint en compte que és molt probable que la Casa Reial l’hagi contractat mitjançant la signatura d’un contracte de confidencialitat… Sigui com sigui, la revista del cor sembla haver pogut confirmar que és ell qui està darrere de la cara de Letícia. Què li fa? “Botox i col·lagen”, pel que diuen. 

Europa Press

Però la Reina no és l’única pacient del dermatòleg. I és que el comparteix amb el president del govern, Pedro Sánchez. Una sorprenent coincidència o és que el polític s’ha assabentat que és ell qui tracta Letícia i li ha volgut copiar?

Letícia i Pedro Sánchez Europa Press

Europa Press

Doncs bé, afegeixen que la mare de Letícia també s’ha deixat captivar pel dermatòleg, el que fa pensar que estan molt contents amb els resultats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa