Una badada de Letícia la fa protagonista d’un vídeo viral

Ho ha tornat a fer. Letícia ha estat la protagonista de l’últim acte oficial en el que ha participat, una Pasqua Militar en la que ha acabat sent notícia per una badada. El mes passat es va parlar molt de l’incident que va tenir lloc al Palau Reial d’Estocolm, quan a Letícia se li va relliscar la bossa de mà i va haver d’ajupir-se a recollir tot el que hi havia a dins. Doncs bé, ara ha estat una agulla de pit la culpable.

El matrimoni reial apareixia en la desfilada per la Pasqua Militar, el primer gran acte després de les vacances de Nadal. Tot anava bé fins que es col·locaven per a la foto familiar amb l’himne de fons i queia a terra l’agulla de pit que duia Letícia a l’abric. Felip VI va optar llavors per incomplir el protocol i, en un gest cavalleresc, va ajupir-se per recollir-la de terra. Li va retornar a la dona i la banda de música va prosseguir tocant com si res no hagués passat. Va ser qüestió de segons, però no van impedir que el vídeo es viralitzés ràpidament i que aquell incident es convertís en l’anècdota de la jornada.

Es tracta d’una agulla de pit molt especial per a Letícia, un fermall de diamants que pertany a la família reial des de fa un parell de generacions. Aquesta és una de les grans joies dels Borbons, però molta gent s’ha fixat més en la nova arracada de la monarca espanyola. I és que ha sorprès veure-la amb un nou pírcing a l’orella, el que li permetrà dur més d’una arracada alhora.

Veure Felip VI ajupir-se amb naturalitat pot semblar un gest sense importància ni transcendència, però els monàrquics més radicals han considerat com una falta de respecte que el monarca hagi de ser l’encarregat de recollir la joia. Ha fet gràcia veure’l actuar com faria qualsevol altra persona, el que demostra que tot el que fan acaba sent comentat.

Nou comentari