El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Graven Letícia donant ordres al rei Felip i el vídeo es fa viral
  • CA

Els reis Felip i Letícia han aconseguit el que volien a la primera parada del seu tour per Espanya, que els ciutadans de Canàries els aplaudissin i victoregessin. Es van donar un bany de multituds gràcies a aparèixer de la mà pel passeig de la platja, en una actitud espontània i simpàtica que va deixar tots bocabadats. Una escena espontània dels Reis, que protagonitzen centenars de missatges a la xarxa amb els quals molts monàrquics aplaudeixen que s’hagin mostrat com un matrimoni normal en una escena quotidiana.

Riures, confidències… Fins i tot els vèiem prenent una tapa de pernil ibèric en un xiringuito, al qual es van apropar per preguntar a la cambrera com estaven sortint de la crisi del coronavirus.

Els Reis prenen un aperitiu / Europa Press

Els fotògrafs captaven aquesta imatge tan natural, mentre que a Twitter es revelava què hi havia darrere: una ordre de Letícia al rei Felip que ha generat una allau de comentaris. La Reina, en ser conscient que es tractava d’una foto molt bona que els podria ajudar a potenciar la idea que són propers, va demanar al seu marit que es recolzés a la barra: “Recolza el colze a la barra“, se sent que l’ordena en el vídeo d’una càmera oculta que han compartit a la xarxa.

Una manera d’ajudar-lo que es mostri més natural, que alguns han criticat perquè revela que és ella qui mou els fills. Altres, mentrestant, troben que era necessari per donar força a la idea que volen transmetre, que es pot viatjar per Espanya sense por. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa