El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia ofereix la seva imatge més austera i deixa la reina Sofia en evidència
  • CA

La família reial ha engegat l’any amb una reunió familiar que ha sorprès de valent. Els reis Felip i Letícia han presidit l’entrega de premis de l’esport amb la companyia de Joan CarlesSofia i la infanta Elena. Com si d’una família còmplice i tendra es tractés, tots cinc han ofert una imatge d’harmonia que necessiten molt després d’un 2018 molt complicat. Totes les mirades estaven en el comportament de tots quatre entre ells, però el que s’ha demostrat és que sembla haver-hi molt bona sintonia. 

 

La Casa Reial durant l'entrega de premis d'esport
 | La Liga

 

Com és habitual, molts s’han fixat en el look que ha escollit Letícia per aquesta ocasió. Ens trobem davant d’un acte que entusiasma la monarca, ja que té per costum arreglar-se molt per fer l’entrega dels guardons. Després de captivar amb un vestit verd oliva l’any passat, enguany ha optat per lluir un dels dissenys que millor fan en ella i el seu color fetitxe, el vermell.

 

Carolina Herrera signa aquest vestit reciclat que ha repetit després d’estrenar-lo el 2015. D’estil pèplum, escot rodó i màniga francesa; Letícia l’ha combinat amb una bossa d’estampat de serp i unes sabates a joc. El més curiós? Que durant aquest gener ha aparegut tres vegades i a les tres ha anat amb un conjunt estilístic repetit. Que està volent mostrar la seva vena més austera?

 

 

Letícia i Felip durant l'entrega dels premis de l'esport
 | Casa Reial

 

La infanta Elena, per la seva banda, ha escollit un disseny molt més atrevit. L’americana de patchwork feia una mena de mosaic en taronja, groc, blau i rosa que acaparava totes les mirades. Uns colors vius que ha combinat amb un munt de collars i polseres, com ja és habitual en ella. La reina Sofia, en canvi, ha optat per una brusa en tons marrons i daurats d’estampat floral i geomètric. 

 

La reina Sofia durant l'entrega de premis d'esport
 | Casa Reial

 

Tres estils molt diferents en un acte que han fet servir per un enviar una imatge familiar ben harmoniosa. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa