El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia, superada per les crítiques, es posa a plorar en directe
  • CA

Carla Vigo Ortiz, la neboda de Letícia, torna a ser notícia. Des que concedís la primera entrevista, que l’expectació mediàtica al seu voltant s’ha incrementat encara més. Això s’ha notat especialment aquest dimecres, quan la jove ha fet un directe en el seu perfil d’Instagram.

Estava parlant sobre la seva vida quan alguns usuaris començaven a fer-li un munt de preguntes sobre les seves cosines, Elionor i Sofia de Borbó. Ella optava per no respondre-les, el que feia que comencessin a criticar-la: “Si a tu se’t coneix, és per ser família seva. O et creus que és per tu? Te n’estàs beneficiant, així que no ho neguis. Tens bons padrins…”.

Uns comentaris que van fer molt de mal a Carla, que no va poder evitar posar-se a plorar en directe. Un cop més tranquil·la, no va dubtar a defensar-se: “Jo treballo molt durament perquè se’m reconegui. És cert que em va costar assumir qui sóc, però no tinc la vida resolta. Jo ja no sé com dir les coses… Sabeu quant m’ha costat fer un anunci? Anys de càstings! Si jo demostro que valc, doncs no té res de dolent haver tingut alguna facilitat”.

Una allau de crítiques que segueix perseguint-la i que no fa més que empitjorar a mesura que es fa més coneguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa