El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia, molt nerviosa en el seu primer ‘photocall’: “Suposo que em desitjarà sort”
  • CA

Carla Vigo vol ser una estrella. La neboda de Letícia segueix fent passos en la seva carrera mediàtica, disposada a tot per tal de cridar l’atenció i aconseguir que algú la fitxi com a actriu. En un principi no volia ni sentir parlar de la premsa, però últimament s’està aprofitant d’ella per generar expectació. La jove ha anunciat que serà una de les protagonistes de l’últim videoclip d’Amor Romeira, a qui ha acompanyat en el photocall de Fast and Furious 9.

Aquesta era la primera aparició de Carla en un photocall, el que feia que estigués molt nerviosa. Tímida i sense voler parlar gaire, concedia unes declaracions a Europa Press que suposen el seu debut davant les càmeres: “Aquest és el meu primer photocall i estic molt nerviosa perquè és tot una mica estrany. Ara bé, vull ser actriu així que he d’anar acostumant-me a això. Estic contenta perquè cada cop tinc més a prop el somni de ser actriu. La gravació amb Amor ha estat genial, molta feina però molt guai”.

“Sóc nova davant les càmeres i encara no ho faig massa bé. A poc a poc, suposo. Parlar amb vosaltres em costa una mica encara”, deia visiblement nerviosa.

Fes-hi clic per veure el vídeo / Europa Press

Carla es mostrava molt incòmoda quan la reportera li preguntava si Letícia sap que actuarà en el videoclip d’Amor. En un primer moment es quedava callada sense saber què dir, però finalment deia amb un fil de veu que confia que li faci il·lusió veure que comença a treballar: “Suposo que em desitjarà sort… Ho suposo i ho espero, és clar”. Una nena disposada a deixar de banda la timidesa per aconseguir el seu somni de ser actriu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa