Comunicat bomba de la neboda de Letícia, enfurismada davant les crítiques per la seva nova feina

Carla Vigo Ortiz torna a deixar clar que ningú no li ha regalat res i denuncia l'assetjament que rep

Carla Vigo Ortiz està farta que la jutgin pel seu cognom. La neboda de Letícia ha estat notícia recentment en haver protagonitzat el vídeo promocional d’una marca de roba. Alguns detractors consideren que l’han escollit per ser família de qui és i no pel seu do interpretatiu o pel seu físic, una acusació que ha fet molt de mal a la jove. Que aquest dimecres s’anunciés que també seria imatge d’una colònia ha generat una allau de comentaris que l’han forçat a reaccionar.

“Jo ja no sé com dir les coses. Si us plau, que us entri al cap, jo no tinc la vida resolta. Sabeu quant m’ha costat fer un anunci? Anys d’anar a càstings i que ni tan sols em truquessin. Si ara m’està anant millor, és perquè estic treballant. Però què passa? Com que no es veu la feina, no existeix? Les coses no van així. Sabeu quants anys fa que estic en el ball i en el teatre? Eh que no ho sabeu? I tampoc no sabreu que vaig a classe de cant? És molt fàcil parlar sense saber”, etziba la jove.

Carla assegura que la marca de roba que l’ha contractat no sabia que era la neboda de Letícia: “Potser el problema no el té la marca, perquè de debò que no en tenien ni idea. Potser el problema el teniu vosaltres per pensar que tinc la vida resolta. Potser sí que tinc facilitats, però què passa? De la part fosca no en parleu, no? De debò que el que he de suportar…”.

“A més a més, què hi ha de dolent en tenir facilitats? Mentre després jo demostri que serveixo, no crec que hi hagi res dolent. Sé que hi ha molta gent que em diu que no serveixo per a actriu o coses així, però és que no m’heu vist actuar i no sou ningú per jutjar això”, prossegueix l’aspirant a actriu en un comunicat contundent.

Nou comentari