La neboda de Letícia trenca el seu silenci i protagonitza una portada: “M’ha costat assumir qui sóc”

Carla Vigo Ortiz ha passat d'odiar a la premsa a concedir dues entrevistes en pocs dies

És habitual veure la neboda de Letícia criticant durament la premsa del cor. No li agrada que l’acusin d’aprofitar-se de la seva relació amb la monarca, però últimament es mostra encantada de parlar amb els periodistes. Des que protagonitzés una campanya de publicitat d’una marca de roba, que la jove no ha parat de concedir entrevistes. Pocs dies després d’aparèixer a televisió per primer cop en un programa de Telemadrid, avui protagonitza la seva primera portada.

Carla Vigo Ortiz ha parlat amb la revista Semana en una entrevista que aprofita per reconèixer que li ha costat entendre per què genera tant interès mediàtic: “M’ha costat assumir qui sóc“. Només té 21 anys, però assegura que té clar que vol ser actriu i viure de la seva professió encara que sigui difícil: “La gent creu que parlo aixeco el telèfon i aconsegueixo feina, però no és així”.

La neboda de Letícia, a la portada de la revista Semana

Li han arribat a oferir participar a Supervivientes, però Carla no vol traspassar aquesta línia ni convertir-se en personatge mediàtic: “Si no ho gestiones bé, pots embogir una mica“.

Després de passar un parell de mesos a Alemanya, torna a viure a Madrid amb el pare mentre estudia interpretació: “Quan faig d’actriu em transformo i sóc feliç”. Caldrà veure si tota aquesta expectació mediàtica l’acaba ajudant en el seu camí.

Nou comentari