La neboda rebel de Letícia concedeix la seva primera entrevista a televisió

Carla Vigo Ortiz ha aparegut per primer cop a la petita pantalla en una conversa que ha aprofitat per parlar de les seves expectatives laborals

Carla Vigo Ortiz ha iniciat la seva carrera com a influencer trepitjant fort. La neboda de Letícia s’està formant per ser actriu i acaba de protagonitzar una campanya de publicitat que l’ha convertit en imatge d’un perfum. La jove, amb només 20 anys, fa cas omís a la recomanació de La Zarzuela de ser discreta i no cridar l’atenció. De fet, aquest dijous ha concedit la seva primera entrevista a televisió. Ha estat a La Redacción de Telemadrid, el primer programa que aconsegueix parlar amb ella en directe.

Nerviosa, però també simpàtica i natural, Carla ha respost les preguntes dels periodistes: “Sembla que sóc influencer. No sabria dir-vos molt bé si ho sóc realment, però això sembla. He estat vivint a Alemanya tres mesos mentre treballava com au pair i m’ha encantat l’experiència. Havia de cuidar els nens de la família, ajudar a la casa… Com si fos la germana gran”.

El seu somni, però, és ser actriu: “M’encantaria treballar amb Els Javis, m’encanta com actuen i com dirigeixen. Seria un somni actuar a Élite, Vis a vis o Stranger Things“.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo de l’entrevista / Telemadrid

Una entrevista que acabava amb una reflexió sobre la seva mare, la desapareguda Érika Ortiz, que emocionava a la neboda de Letícia: “Amb tot el que estàs aconseguint, crec que la teva mare estaria molt orgullosa”. La jove s’acomiadava amb un “Sí, això espero”.

Nou comentari