El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia ho aconsegueix: la neboda més polèmica marxa a viure fora
  • CA

La família de Letícia Ortiz va deixar de ser completament anònima en el moment del seu compromís amb Felip. La premsa ha assetjat les germanes, pares, cosins i, fins i tot, les nebodes petites. De fet, una de les Ortiz que més ha fet parlar recentment ha estat Carla, la filla de la seva germana Érika.

Des que va fer 18 anys que els mitjans s’han nodrit d’informacions sobre ella, aprofitant-se que no es talla un pèl a l’hora de compartir el que pensa públicament. Republicana, feminista, bisexual, amb caràcter i un vocabulari groller. Fonts properes asseguren que la Casa Reial li ha cridat l’atenció en infinitat d’ocasions, temerosos que revelés alguna intimitat de Letícia o Elionor i Sofia. No volen que sigui notícia, per la qual cosa li han hagut de fer unes quantes estirades d’orelles.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La nueva family??

Una publicación compartida de Carla (@carlisss__00) el

 

Fins ara no havia fet massa cas, ja que continuava cridant l’atenció en el seu Instagram. Ara bé, acaba de prendre una decisió que farà respirar una mica més tranquil·la a la seva tieta. Carla s’ha traslladat a Alemanya, concretament a la part del sud del país. Allà viurà durant una temporada mentre continua els seus estudis, una estada que també va fer la seva mare quan era jove. D’aquesta manera s’espera que adopti un paper més discret i que deixi de parlar amb periodistes, requisit que li han imposat els Borbons.

La jove, que farà 20 anys en un parell de setmanes, ha publicat unes fotografies del llac de Constança, el que demostra que està aprofitant els últims dies abans de classe per fer turisme per la zona. Caldrà veure si la distància és suficient perquè deixi de protagonitzar notícies incòmodes per a la família reial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa