El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum uns missatges secrets de Corinna a Letícia
  • CA

Joan Carles de Borbó és el protagonista de XRey, un podcast en el que Álvaro de Cozar i Toni Garrido treuen a la llum alguns dels secrets de la Casa Reial. L’última entrega l’han volgut centrar, però, en Letícia Ortiz i el paper que ha desenvolupat aquests últims anys. Un dels pitjors moments que hauria viscut a dins de la família hauria arribat amb la infidelitat de l’emèrit i Corinna, amb qui va coincidir en una entrega de premis el 2007. L’alemanya va reconèixer en una entrevista que Letícia havia estat “absolutament encantadora” amb ella mentre que Felip VI “semblava avergonyit”.

Ara revelen que Corinna va arribar a assegurar que ella era qui més confiança li retransmetia: “Letícia és comprensiva, culta i més receptiva”. Aquesta hauria estat la raó que li hauria donat ales per enviar-li missatges directament a ella en els que li demanaria que exigís a Joan Carles que deixés de reclamar els 65 milions d’euros que li havia regalat. No se sap si Letícia va respondre aquells missatges o si va acabar fent alguna cosa al respecte, però ara s’ha filtrat que haurien tingut algun tipus de comunicació entre elles.

Corinna Larsen, en un 'photocall' - Europa Press
Corinna Larsen, en un photocall / Europa Press

En el mateix podcast, pregunten sobre Letícia a l’escriptor i director d’òpera Luis Alegre. L’home deixa clar que la veu fer “un gran exercici de contenció” per dissimular el seu caràcter fort: “S’obsessiona amb no tallar el cordó umbilical que l’uneix a la normalitat, amb els seus amics de sempre i les aficions de sempre, encara que la seva vida hagi experimentat un canvi salvatge. Ella no vol renunciar a les seves aficions, com la lectura o el cinema, i les intenta comptabilitzar amb els deures de reina. A més a més, vol ser vista com una integrant d’una família privilegiada que desconeix la vida real. El seu objectiu personal és treure la pols rància que pot quedar a la monarquia parlamentària. Vol ser l’altra cara de la reina Sofia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa