El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia no dissimula: no se senya ni combrega durant la missa
  • CA

La visita dels reis Felip i Letícia a la catedral de l’Almudena amb les seves filles tenia un motiu, havien de presidir la missa en homenatge a les víctimes de la Covid-19. A l’entrada a l’espai religiós, les càmeres de TVE van captar com el Rei, Elionor i Sofia se senyaven, feien la senyal de la creu. La sorpresa? Que Letícia era l’única que no ho feia. En comptes de fer aquest gest religiós, optava per abaixar el cap en senyal de respecte quan s’apropaven a l’altar.

Aquest no és el primer cop que la Reina evidencia que no comparteix el pensament catòlic i que no s’uneix a ells en aquest gest rutinari de respecte. El dia de la seva boda amb Felip VI sí que ho va fer, però des que s’ha convertit en Reina que no ha tornat a senyar-se en públic. 

Durant la missa homenatge d’aquest dilluns no va rebre la comunió, encara que ella no va ser l’única en aquesta ocasió. Tampoc el Rei ni les princeses van combregar, però expliquen des de ‘Vanitatis’ que es deu a un tema de protecció. La Casa Reial no volia arriscar-se a què es poguessin contagiar en agafar l’hòstia sagrada, per la qual cosa van obviar aquesta part de la cerimònia.

Els reis entren a la catedral / Casa Reial

El que queda cada cop més clar és que Letícia ja no dissimula. No vol fer el paper i no amaga que no és practicant, el que sí que feia durant la seva etapa de princesa. Una nova polèmica que esquitxa la seva imatge com a Reina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa