El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia torna a repetir ‘look’ d’executiva: color rosa i xarol
  • CA

La reina Letícia ha acudit aquest dimarts a València per representar la seva filla en l’acte de proclamació del guanyador del premi Princesa de Girona en la categoria d’investigació científica. 

Mentre les revistes de moda d’arreu segueixen analitzant els retrats oficials nous de Felip i Letícia, ella ha repetit un conjunt estilístic que va estrenar fa pocs mesos. Sembla que està convertint en tendència repetir roba, ja que pràcticament no ha lluït peces noves durant aquests dos mesos del 2020.

La reina Letícia arriba a la reunió Casa Reial

La reina Letícia arriba a València / Casa Reial

La reina Letícia, a València Casa Reial

 Casa Reial

Es tracta d’un vestit de jaqueta i pantaló en rosa pal signat per Hugo Bross. La blazer és creuada amb botons, la que combina amb el pantaló pirata a joc. I la camisa? Una brusa blanca amb escot prisat de Carolina Herrera que ajuda a potenciar l’estil d’executiva.

La reina Letícia, còmplice amb els participants Casa Reial

Casa Reial

Els complements segueixen aquesta tònica. Ha optat per uns salons de xarol amb el taló ample també en rosa clar, mentre que ha deixat la cartera de mà a casa. Pel que fa a les joies ha tornat a recuperar les arracades de Gold&Roses de diamants i or blanc. Un nou acte de Letícia que la col·loca en el centre de la diana de les revistes del cor. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa