El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen Letícia d’estar darrere de l’expulsió de Joan Carles: “Li ha declarat la guerra”
  • CA

Pocs cronistes tenen tanta informació sobre la Casa Reial com Jaime Peñafiel. Aquest mes ha publicat un nou llibre, en el qual analitza les llums i les ombres de la vida de Joan Carles I. Per tal de promocionar-lo, ha concedit una entrevista molt contundent a Divinity que aprofita per deixar clar què pensa sobre Felip, Letícia o Corinna.

Peñafiel no entén l’atac frontal que està patint l’emèrit, el que denuncia: “Se l’està atacant des de La Zarzuela i des del Govern. El regnat de Joan Carles ha estat magnífic i se’ns ha oblidat. Té empatia i és bo sense esforçar-se, però és un home trist. Per què hi ha aquest ressentiment cap a ell? Ha comès errors, però aquests errors m’han allunyat del rei i m’han apropat a l’home. Està legalitzant el seu deute amb Hisenda! Ell encara no té cap problema amb la justícia i nosaltres estem sent jutges i condemnant-lo”.

Creu que una de les opcions que té Joan Carles és concedir una entrevista en la que pugui defensar-se públicament, però Jaime és conscient que mai no arribarà aquest moment: “És una decisió que el fill mai no li permetria prendre. Cal recordar que a la Casa Reial hi ha gent que li ha declarat la guerra a Joan Carles com Letícia o el cap de la Casa Reial, que mai no ha pogut veure Joan Carles. I què dir de Felip, que ha condemnat el seu pare. Ell va ser qui va permetre que Espanya critiqués el seu pare despiadadament”.

Joan Carles I i Felip VI en una imatge d'arxiu | Europa Press
Joan Carles I i Felip VI en una imatge d’arxiu | Europa Press

Ara bé, Jaime Peñafiel també té clar que Letícia hauria jugat un paper fonamental en l’expulsió de Joan Carles: “Ella va demostrar des del principi que té un caràcter molt fort. Letícia és qui mana en la Casa Reial i és ella qui ha ajudat a què es faci fora Joan Carles de La Zarzuela”.

El periodista també té paraules per a Corinna, una de les amants de Joan Carles amb més pes durant aquests últims anys: “Corinna és venjativa, una dona ressentida, miserable i molt perillosa. Ella creu que Joan Carles la va enganyar i que es va posar en la seva contra. L’emèrit s’ha portat molt bé amb ella, no es mereixia el que està fent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa