Acusen Letícia d’estar darrere de l’expulsió de Joan Carles: “Li ha declarat la guerra”

Asseguren que és la dona de Felip qui va intervenir perquè fessin l'emèrit fora de La Zarzuela

Pocs cronistes tenen tanta informació sobre la Casa Reial com Jaime Peñafiel. Aquest mes ha publicat un nou llibre, en el qual analitza les llums i les ombres de la vida de Joan Carles I. Per tal de promocionar-lo, ha concedit una entrevista molt contundent a Divinity que aprofita per deixar clar què pensa sobre Felip, Letícia o Corinna.

Peñafiel no entén l’atac frontal que està patint l’emèrit, el que denuncia: “Se l’està atacant des de La Zarzuela i des del Govern. El regnat de Joan Carles ha estat magnífic i se’ns ha oblidat. Té empatia i és bo sense esforçar-se, però és un home trist. Per què hi ha aquest ressentiment cap a ell? Ha comès errors, però aquests errors m’han allunyat del rei i m’han apropat a l’home. Està legalitzant el seu deute amb Hisenda! Ell encara no té cap problema amb la justícia i nosaltres estem sent jutges i condemnant-lo”.

Creu que una de les opcions que té Joan Carles és concedir una entrevista en la que pugui defensar-se públicament, però Jaime és conscient que mai no arribarà aquest moment: “És una decisió que el fill mai no li permetria prendre. Cal recordar que a la Casa Reial hi ha gent que li ha declarat la guerra a Joan Carles com Letícia o el cap de la Casa Reial, que mai no ha pogut veure Joan Carles. I què dir de Felip, que ha condemnat el seu pare. Ell va ser qui va permetre que Espanya critiqués el seu pare despiadadament”.

Joan Carles I i Felip VI en una imatge d'arxiu | Europa Press
Joan Carles I i Felip VI en una imatge d’arxiu | Europa Press

Ara bé, Jaime Peñafiel també té clar que Letícia hauria jugat un paper fonamental en l’expulsió de Joan Carles: “Ella va demostrar des del principi que té un caràcter molt fort. Letícia és qui mana en la Casa Reial i és ella qui ha ajudat a què es faci fora Joan Carles de La Zarzuela”.

El periodista també té paraules per a Corinna, una de les amants de Joan Carles amb més pes durant aquests últims anys: “Corinna és venjativa, una dona ressentida, miserable i molt perillosa. Ella creu que Joan Carles la va enganyar i que es va posar en la seva contra. L’emèrit s’ha portat molt bé amb ella, no es mereixia el que està fent”.

Nou comentari