El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles I, sense compassió contra Letícia: els menyspreus més cruels
  • CA

La relació entre el rei Joan Carles i Letícia mai no ha estat bona. L’emèrit mai no va veure amb bons ulls la relació del seu fill amb una periodista divorciada, el que ha deixat clar en moltíssimes ocasions des de llavors. Avui ‘El Español‘ fa un resum dels menyspreus més cruels que li ha fet, els que recopila una amiga íntima de la monarca.

El primer, durant un sopar de Joan Carles I amb els seus amics només un mes després del compromís de Felip i Letícia. Llavors el rei proposava un brindis poc amistós: “Brindem per la corona, que després d’això no sabem quant durarà”. Recordem que és mítica la seva amenaça al rei Felip: “Et carregaràs la monarquia si et cases amb ella“. Unes paraules que clarament se li han girat en contra. 

Els reis Joan Carles i Felip Europa Press

Els reis Joan Carles i Felip / Europa Press

Durant l’estiu del 2013, Felip i Letícia haurien travessat una gran crisi. Un moment que Joan Carles hauria aprofitat per tornar a insistir el fill que es divorciés: “Ell no parava de dir que la millor solució era que es divorciessin, que mai no s’hauria d’haver casat amb ella. I allò ho deia davant de tothom, membres del servei, de la seguretat o amics en un sopar”. 

En un sopar de poc després, la reina Letícia estava parlant amb tots els convidats ben contenta quan Joan Carles l’hauria interromput de males maneres: “Ja sabem que ets la més intel·ligent de la família, però deixa parlar els altres“. I d’aquí, a fer referència a ella amb un sobrenom encara més cruel. L’amiga de Letícia ho treu a la llum per primer cop: “Sempre l’ha anomenat la princesa de Tolosa, un joc de paraules per abreviar “todo lo sabe“. I com aquestes, moltes més. Mai no l’han tractat bé, la veritat. Ella no ha fet més que preparar-se i intentar ajudar el seu marit. Des que va arribar a La Zarzuela que ha hagut d’empassar de tot i ha deixat que la gent pensi que ella és la dolenta. Però ells no són tan bons…”. 

La reina Letícia, durant la visita a Jaca Europa Press

Europa Press

Després de tantes ofenses, molts pensarien que Letícia ha d’estar contenta davant de tots els escàndols que envolten l’emèrit aquestes últimes setmanes. Tothom demana el seu cap, però ella no se n’alegra: “Està molt preocupada. Com no ho ha d’estar? Potser no sent estima pel seu sogre, però sí pel seu marit i ell ho està passant fatal. Letícia és conscient que Felip ha de fer alguna cosa, un cop d’efecte, però ella no vol pressionar més. A més a més té molt present Elionor, que és la següent a la línia de successió”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa