El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gest controvertit de Letícia a l’hospital: un dard enverinat a Sofia?
  • CA

El rei Joan Carles evoluciona favorablement a l’operació d’aquest cap de setmana. El comunicat mèdic confirma que l’emèrit ja s’ha pogut aixecar i que ha ingerit aliments, el que demostra que va recuperant-se del triple bypass coronari que li han col·locat al cor. De moment segueix ingressat a l’UCI, tot estant en observació fins que vegin que pot pujar a planta. Serà en aquest moment quan la família podrà anar a visitar-lo sense problemes, un moment molt esperat pels periodistes. De moment, però, ja han anat a veure’l la reina Sofia, el rei Felip i Letícia

Els han criticat molt per anar a visitar-lo poca estona, però cal recordar que estant a l’UCI tampoc no poden restar amb ell. Sigui com sigui, qui més ha rebut ha estat la Reina. Letícia acompanyava el seu marit ahir a la tarda, per tal de saludar el sogre i veure com es troba en primera persona. Van arribar-hi amb un dels cotxes del monarca, que va conduir ell mateix. En acomiadar-se de Joan Carles, van parlar amb la premsa per confirmar que efectivament està molt millor i que no ha perdut les ganes de fer broma.

Els Reis visiten Joan Carles a l'hospital Europa Press

Els Reis visiten Joan Carles a l’hospital / Europa Press

Els mitjans congregats van ser testimonis de la simpatia de Letícia, que s’hauria mostrat en tot moment “encantadora” tal com relaten alguns periodistes. Va voler fer un elogi al seu sogre en assegurar que havia estat “molt valent” des del principi. Van voler deixar clar que les filles i la resta de la família també es passarà per l’hospital per donar ànims a Joan Carles, que està previst que hi resti allà durant una setmana.

Si Letícia va estar tan tendre i simpàtica, com és que l’han criticat molt? El ‘problema’ està en el look que va escollir per anar a visitar l’emèrit. Blazer blanc amb botons obert, brusa negra amb pics blancs, pantaló negre recte, i complements en el mateix to: un cinturó finet, uns mocassins clàssics i la shopping bag. Clàssica, elegant i ideal. Quin era el problema? L’elecció de la brusa, ja que es tracta d’una de les més polèmiques de l’armari de la Reina. Per què? En tractar-se de la peça de roba que duia durant la baralla amb la reina Sofia davant la catedral de Palma.

Felip i Letícia visiten Joan Carles a l'hospital Europa Press (1)

Europa Press

La família reial, davant la catedral de Palma /  Casa Reial

Alguns mitjans han volgut veure en el gest de posar-se aquesta brusa com una provocació. Creuen que no pot ser casualitat i que haver-se posat aquesta en comptes d’alguna altra vol dir alguna cosa. Pretenia que la reina Sofia recordés aquell moment? O al contrari, volia demostrar que està tot oblidat? El que està clar és que Letícia no aconsegueix que deixin de criticar-la ni mostrant la seva cara més amable durant una visita a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa