Espifiada de Letícia: sostenidors a la vista i faldilla xopa

Letícia ha dut un jersei semitransparent que ha generat moltes crítiques

Letícia ha presidit aquest matí el premi nacional de moda, una ocasió perfecta per lluir un dels molts conjunts estilístic que guarda en el seu armari. Fa molts dies que no estrena cap peça nova, el que sembla demostrar que ha decidit estalviar una mica i aprofitar més la roba que es compra. Avui ha tornat a repetir model, amb la consegüent espifiada. Per què? Perquè ha dut sostenidors blancs sota un jersei negre que s’ha acabat transparentant per culpa dels flaixos.

No és el primer cop que pateix aquest incident, el que fa que sorprengui encara més l’elecció. És un consell de moda bastant comú i estès, a més a més que ja havia rebut crítiques per això anteriorment. Parlem d’una brusa amb botons davanters i mànigues transparents que ha fet protagonista la roba interior.

Letícia, en els premis de la indústria de la moda   Europa Press

Europa Press

Tampoc no ha encertat el conjunt en general, tenint en compte com plovia a Madrid. Les càmeres d’Europa Press l’han fotografiat amb la faldilla xopa pocs minuts després d’arribar al recinte. Tampoc no eren molt adequades les sabates de taló, tenint en compte com de moll que estava el terra. 

La faldilla de Letícia, xopa   Europa Press

Europa Press

 

No ha encertat amb el look per als premis nacionals de moda, els que, per cert, han guardonat el dissenyador català Custo Dalmau.  

Nou comentari