El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Cristina evita coincidir amb Letícia en el comiat de Pilar de Borbó
  • CA

La mort de la infanta Pilar ha reunit tots els Borbons en una capella ardent que ha servit per acomiadar la germana del rei Joan Carles. Els fotògrafs han captat els reis emèrits molt afectats, que estaven molt units a ella. Ha mort als 83 anys, després d’un any de lluita contra el càncer de còlon que no ha pogut superar.

Els paparazzi van intentar aconseguir imatges de la família reial junts. A més a més de Joan Carles i Sofia, també van fotografiar els reis Felip i Letícia seriosos i del negre protocol·lari. Després arribava la infanta Elena acompanyada de Victoria Federica i Froilán. Però la principal incògnita era si acudiria la infanta Cristina

El rei Joan Carles s’acomiada de la seva germana /  Europa Press

La reina Sofia s'acomiada de la infanta Pilar Europa Press

La reina Sofia s’acomiada de la infanta Pilar / Europa Press

La infanta Elena, amb Victoria Federica i Froilán Europa Press

La infanta Elena, amb Victoria Federica i Froilán / Europa Press

Vam poder veure Juan Urdangarin, el fill gran del matrimoni. Sembla que va acudir en representació dels pares i la resta de germans, ja que no es va poder captar cap foto dels altres. Una absència de Cristina que molts mitjans relacionen amb el distanciament que viu amb Felip i Letícia. Va intentar no coincidir amb ells per evitar mal rotllos?

Els reis Felip i Letícia, en la capella ardent de la infanta Pilar Europa Press

Els reis Felip i Letícia, en la capella ardent de la infanta Pilar /   Europa Press

Juan Urdangarin, a la capella ardent de la infanta Pilar Europa Press

Juan Urdangarin, a la capella ardent de la infanta Pilar / Europa Press

El funeral serà diferent de la resta dels Borbons. Fa segles que les restes dels membres de la família reial descansen al monestir de Sant Llorenç de l’Escorial. Ara bé, la infanta Pilar hauria volgut canviar la tradició. La duquessa serà la primera persona de la família reial que no rebi sepultura en l’entorn familiar. De fet, ‘Vanitatis‘ assegura que ha optat per la incineració i el panteó del cementiri de San Isidro, on descansa el seu marit. Un funeral atípic sense cap pompositat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa