El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació pel xicot de la germana de Letícia: negocis tèrbols i mala fama
  • CA

Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia, ha fet un canvi radical a la seva vida des que ha començat a sortir amb Robert Gavin, un advocat irlandès. La relació de Telma amb els mitjans de comunicació sempre ha estat nefasta, fins al punt de denunciar més d’una desena de capçaleres perquè la perseguien mediàticament parlant. El seu objectiu era mantenir la vida apartada de les càmeres, el que era difícil tenint en compte que es tracta de la germana de la monarca. Ara bé, això està començant a canviar.

Fins ara sempre s’amagava quan veia un flaix, posava cara de pomes agries i exigia que no se li preguntés res. No comentava cap aspecte de la seva vida privada… fins ara, que ha deixat l’hermetisme enrere. Des que ha començat la relació amb Robert que no para de deixar-se veure en totes les festes, sempre del braç de l’advocat. Contenta i molt somrient, ja no li importa que li facin fotografies.

Telma Ortiz i el seu xicot / Europa Press

El problema? Que les amigues de Telma estan començant a parlar malament del seu xicot. Així ho assegura ‘El Mundo‘, que treu a la llum les preocupacions del seu cercle més proper: “A veure si no es fica en embolics, perquè aquest farà bo a Urdangarin. A ella ara li agrada cridar l’atenció…”. 

Expliquen que l’ex de l’advocat el mantenia: “A Andorra va intentar vendre, comprar, fer negocis, ser un comissionista important. Però no ho va aconseguir. Va deixar deutes i persones malament”. De ben segur que la Casa Reial l’intenta controlar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa