Letícia reacciona a les crítiques i deixa d’ensenyar els genolls

La reina Letícia sempre sembla estar molt atenta davant dels comentaris que fan sobre ella. La critiquen per moltes coses, el que l’obliga a estar atenta per intentar evitar més controvèrsies. El seu estil normalment l’ajuda a acaparar aplaudiments, però també és cert que a vegades l’acusen d’anar inapropiada o de gastar-se massa diners en roba. 

Fins ara no havia tingut vergonya en aparèixer amb faldilles curtes que deixaven al descobert les seves cames. Això es va convertir en un problema, ja que la premsa criticava que tingués les cames massa primes, amb blaus i els genolls molt marcats.

Davant d’això, sembla que la seva estilista hauria sabut reaccionar. Com? Eliminant radicalment totes les faldilles i vestits curts del seu armari. En comptes de lluir la part superior de les cames, començaria a dur vestits de tall midi: més elegants i amb els genolls tapats.

Els reis, en un acte del 2017   Europa Press

Els reis, en un acte del 2017 / Europa Press

Els reis passegen per Sevilla   Europa Press

Letícia, amb vestit llarg durant la visita a Sevilla d’aquest dimarts / Europa Press

Vanitatis‘ ha arribat a aquesta conclusió després d’analitzar els conjunts estilístics de la monarca dels últims mesos. I és que resulta curiós que no hagi tornat a ensenyar aquesta part del seu cos. 

Ara centra tota l’atenció en els braços, musculats, tonificats i sempre bronzejats. Un canvi que no ha passat desapercebut tampoc i que de ben segur que no és l’únic que ha fet darrerament. 

Nou comentari