El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia menysprea un nen al cine: el rei Felip, forçat a demanar perdó
  • CA

La biografia no autoritzada de la reina Letícia que ha publicat Leonardo Faccio està traient a la llum anècdotes molt sucoses. Des d’aportar més detalls sobre el presumpte avortament que van voler ocultar, fins a aconseguir confessions de familiars i amics de la monarca que afirmen que els va amenaçar perquè no donessin detalls sobre el seu passat. Però no content amb això, prossegueix afegint fets desconeguts fins ara. Entre ells destaca un incident que hauria tingut lloc el 2014, quan Letícia s’hauria enfadat amb un nen en un cinema. 

Europa Press

“Una tarda del 2014, quan Letícia i Felip encara eren prínceps, van anar al cinema amb les seves filles i, abans que comencés la funció, un nen els hi va demanar fer-se una fotografia amb ells. “Ara no podem. No estem treballant“, va dir Letícia”. Una clatellada al nen que demostraria que la reina no actua sempre com si estigués en un acte oficial… L’autor considera que el problema és que Letícia reacciona amb matusseria quan intenta cuidar els seus moments de privacitat: “La reina es comporta com si tanqués els ulls i planegés mentre dorm una monarquia en la qual no existeix el compromís de somriure ni el requisit de comportar-se amb enteresa. Quan la Reina no està en un acte oficial, espera que la gent actuï com si ella no estigués allà. Sense pensar que la desil·lusió d’un nen pot transformar-se en una desil·lusió massiva”. 

Aquell dia havien anat al cinema per veure una pel·lícula d’animació, ‘Las aventuras de Peabody i Sherman’. L’escenari d’un gest molt lleig de Letícia, que va forçar el rei Felip a demanar perdó al nen: “Abans que comencés la funció, el príncep Felip va apropar-se al nen i es va disculpar. Li va dir que si es feien una foto amb ell, la resta de nens també voldrien una i que aquell dia estaven allà per veure una pel·lícula. Va ser una manera d’excusar a la seva dona”.

Europa Press

Ara bé, aquestes disculpes no haurien convençut la resta de públic: “A la foscor del cinema, quan els personatges de la pel·lícula van arribar amb la seva màquina del temps a la revolució francesa, en la qual la gent clamava per una república i una societat igualitària, que els teleespectadors a la sala es van unir entre riures al cor antimonàrquic: “Fora la monarquia“. Una escena que assegura que és certa i que hauria fet envermellir la família reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa