El Monaguillo, forçat a esborrar una foto amb Letícia: “Desgraciats”

El col·laborador d'El Hormiguero ha esborrat la imatge en rebre una allau de crítiques

El Monaguillo és un dels col·laboradors més estimats d’El Hormiguero. El còmic és divertit, esbojarrat i summament simpàtic, el que l’ha ajudat a construir-se una autèntica legió de fans. Aquest cap de setmana, però, ha rebut crítiques ferotges que l’han fet adonar-se que no tot és de color rosa.

La polèmica va començar quan l’humorista va publicar una fotografia antiga amb Letícia, d’un dia que es van trobar en el teatre: “Quina bona estona i quina bona xerrada sobre cinema i ràdio vam tenir. Em va explicar que m’escoltava i que li agradava el que feia. Allò em va carregar les piles”. 

La imatge va generar moltíssims comentaris, especialment dolents i crítics perquè aplaudís la figura de la reina. Els detractors van aprofitar-ho per carregar sense pietat contra ell, el que li va donar ales per esborrar la imatge.

 

 

Visiblement enfadat i indignat, va manifestar el seu enuig a Twitter: “La policia de la vida que et reganya i et diu què fas malament. Tots aquells que jutgeu els altres sense saber i, a més a més, poseu una pedra en el seu camí, sou uns desgraciats. Hauria d’haver-hi una xarxa social per als superdotats reis de la moral i de l’ètica. Hi hauria d’haver un món per a ells i que deixessin de donar per cul en aquest. En la meva vida ja m’he deixat algun d’aquests pel camí”. 

 

 

Uns comentaris negatius que l’han fet obrir els ulls.

Nou comentari