El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els reis mostren el seu suport a David Bisbal en una videotrucada insòlita
  • CA

Els reis Felip i Letícia volen demostrar que és mentida que han tingut un perfil baix durant el confinament. Davant les acusacions que no han fet res durant la pandèmia, el matrimoni reial ha omplert la seva agenda de videotrucades. L’última ha estat ben curiosa, per això, ja que han xerrat amb David BisbalMiguel Poveda i José Mercé

La Casa Reial volia demostrar que és conscient de les dificultats amb què es troba el món musical, un dels principals afectats per les cancel·lacions. El seu futur és molt encert, també, ja que no se sap quan podran tornar a fer-se concerts i encara menys amb l’aforament habitual.

Els reis, en una videotrucada amb David Bisbal, Poveda i José Mercé / Casa Reial

Els tres cantants han estat seleccionats com a representants del col·lectiu, el que han aprofitat per compartir amb els Reis les seves preocupacions. Felip i Letícia han mostrat el seu suport, el que ha quedat reflectit en la nota de premsa posterior: “El virus ha estat especialment danyós amb aquest sector, obligat a cancel·lar esdeveniments, festivals i actuacions. Això ha deixat sense ingressos artistes, promotors, agències, muntadors, equips tècnics i tota la indústria”.

Casa Reial

David Bisbal ha volgut agrair la trucada i preocupació i ha escrit un tuit molt amable amb la Casa Reial: “Són molts els sectors que s’han vist afectats amb aquesta crisi. Hi ha moltes famílies que viuen exclusivament de la música (tècnics, producció, músics, muntatge…). La Casa Reial ha escoltat les inquietuds i així junts buscar solucions”.

Una trucada informal amb la qual els reis han deixat clar que volen donar suport a tota mena de música.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa