El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia canvien d’estratègia per intentar millorar la seva imatge
  • CA

La Casa Reial espanyola travessa un dels seus pitjors moments. S’han obert processos judicials contra el rei Joan Carles, que només fa un parell de mesos rebia una punyalada del seu propi fill en un comunicat demolidor en el qual li retirava l’assignació pública. Hi ha una crisi institucional molt forta pels escàndols financers de l’emèrit, però els reis Felip i Letícia continuen amb la seva agenda oficial com si res. Bona cara, somriure i atents durant les reunions.

De fet, ‘Vanitatis‘ treu a la llum que han decidit seguir una estratègia per intentar frenar les crítiques. Quina? Deixar-se veure per diferents punts d’Espanya i demostrar que “són útils i fan coses”.

Van criticar-los molt per fer teletreball des de La Zarzuela durant el confinament, ja que alguns consideraven que no era prou. És per això que fa un parell de setmanes que no paren d’encadenar actes en públic. L’objectiu del seu gabinet de comunicació és clar: que es deixin veure més que mai durant aquest estiu per millorar la seva imatge.

Els reis Felip i Letícia / Europa Press

El 22 de juny començaran a visitar diferents llocs. Els primers destins? Les illes Canàries i les Balears. Volen tenir un mes de juliol molt mogut, amb actes arreu per mostrar fortalesa. De fet, s’estaria plantejant que canviïn les tradicionals vacances a Mallorca per diferents visites a llocs turístics de tot el país per fomentar el turisme nacional després de la crisi del coronavirus. Caldrà veure si aquesta estratègia funciona o acaba sent en va. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa